Autor: Informer.rs

16.07.2022.

20:04

Foto:

Sport

NOVA SEZONA - NOVI KAMENOVIĆ! Srbin spreman za VEĆU ULOGU u Rimu!

Dolazak iz Čukaričkog u Seriji A ostavio je traga da Dimitrija Kamenovića. Talentovani srpski bek nije uspeo da se adaptira na život u Italiji, ali posle jedne godine privikavanja čini se da su stvari došle na svoje mesto, te da će Bek iduće sezone imati mnogo veću ulogu u dresu Lacija. 

- Napredovao sam kod Sarija, sada sam mnogo jači, snažniji. Znam šta trener očekuje od mene na taktičkom planu, gledaćete novog Kamenovića. Trener me naučio kako da budem postojan uz aut liniju, da ostanem kompaktan sa ekipom. Cilj za narednu sezonu mi je da igram više, a želja mi je da ostanem ovde što je duže moguće. Ovo je moja druga kuća, sviđa mi se ovde - rekao je Kamenović zza "Lacio Stajl Čenel". 

Informer

Srpski fudbaler danas proslavlja rođendan, a upravo to je bio povod razgovora sa italijanskim medijima. 

- Žao mi je što nisam danas sa mojom porodicom u Srbiji, ali ovde sam sa mojom drugom familijom. Ovde je sve prelepo, osećam se jako dobro, navijači su fantastični. Prva godina je bila teška, nikog nisam poznavao. Srećan sam što sam uspeo da debitujem, da odigram 45 minuta protiv Verone u poslednjem kolu prvenstva - dodao je bek Lacija. 

Dimitrije Kamenović ističe da su novajlije odlične, te da će Lacio imati daleko veće ambicije u narednoj sezoni. 

- Sve novajlije koje smo doveli su jako dobri, pogotovo mi se sviđa Markos Antonio. Imamo grupu igrača koji daju sve od sebe do maksimuma, a ciljevi za narednu sezonu će biti da budemo bolji nego prethodne. Sa ovim momcima siguran sam da to možemo - podvukao je Kamenović.