Autor: Informer.rs

16.07.2022.

18:38

Foto:

Sport

INCIDENT SA TOŠIĆEM JE PROŠLOST! Informer UHVATIO Prijovića pred TRENING! Srbin se u BEOGRADU sprema za narednu sezonu! (VIDEO)

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović imao je izuzetno uspešnu sezonu u dresu Vestern junajteda. Snažni golgeter je u Australiji na 27 mečeva postigao 13 pogodaka i upisao šest asistencija, a na kraju sezone vratio se u Beograd kako bi se odmorio i napunio baterije pre narednu takmičarsku godinu. 

Ipak, po dolasku u Beograd dogodio se veliki incident na jednom od beogradskih splavova. Navodno, Aleksandar Prijović i Duško Tošić su se prvo posvađali, a potom i fizički sukobili pred stotinak ljudi u ugostiteljskom objektu.

Naime, "Kurir" je preneo da je Prijović već dugo godina ljut na Tošića jer mu je nekadašnji fudbaler, a sada menadžer, pre nekoliko sezona uništio jak transfer. Napadač je prvobitno vređao Duška Tošića, a onda i nasrnuo na njega. 

Situacija se posle nekog vremena smirlila, da je incident iza Prijovića pokazuje i snimak sa Voždovca. Naime, srpski napadač ostao je u Beogradu gde se sprema za predstojeću sezonu u dresu Vestern junajteda.