Autor: Informer.rs

18.07.2022.

18:51

Foto: Starsportphoto

Sport

RAJKOVIĆ PODIGAO SIDRO! Srbin napušta REMS, sledeća destinacija ŠPANIJA!?

Dolazak Predraga Rajkovića u Rems ispostavio se kao pun pogodak za obe strane. Ipak, posle tri godine čini se da je došlo vreme za rastanak, a razloga za to ima mnogo. Pored toga što je srpski reprezentativac već nekoliko puta bio meta pljačkača, Rems želi da unovči sjajne partije našeg golmana i zaradi određenu svotu novca. 

Zainteresovanih strana ima mnogo, ali se čini da će malo ko biti spreman da ispuni uslove koje je Rems postavio. Naime, Rajković ulazi u poslednju godinu ugovora, a francuski tim za njegov otkup traži gotovo 5.000.000 evra, prenosi "Lekip". 

Isti izvor dodaje da se Majorka javila prva, ali da su Španci spremni da plate tek 2.000.000 evra, uz određene bonuse ukoliko Rajković bude ispunio očekivanja. Rems nije dugo razmišljao i odmah je odbio ponudu, ali i spustio potraživanja na 4.500.000 evra. 

Informer

Podsećamo, Predrag Rajković je u Rems stigao pre tri godine iz Makabi Tel Aviva za 5.000.000 evra. Ubrzo se profilisao kao jedan od najboljih golmana u Ligi1, a nakon tri sezone utisak je da je prerastao trenutnog poslodavca, a možda čak i francusko prvenstvo. 

Da će Rajković napustiti Rems postalo je jasno prethodne nedelje kada je francuski klub angažovao Austrijanca Patrika Peneca kom je ugovor sa bečkom Austrijom istekao.