Autor: Informer.rs

19.07.2022.

08:33 >> 00:01

Foto: Pixabay

Sport

TRANSFERI (19. JUL)! DE LIHT PREDSTAVLJEN! Mrkela progovorio o Maksimoviću! Nejmar ponuđen Sitiju!

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Srbi su i ovog leta u centru pažnje! Reprezentativci naše zemlje Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović su i te kako poželjni igrači i u ovom prelaznom roku...

TRANSFERI UŽIVO

23:28 -  Barselona je zvanično potvrdila da je potpisala ugovor na četiri godine sa Robertom Levandovskim.

22:44 - Katalonski mediji prenose da je Barselona dogovorila sve sa Čelsijem oko Cezara Aspilikuete, te da će Španac uskoro stići na Nou Kamp. Sa druge strane, ostrvski mediji dodaju da su Plavci rešeni da umesto Aspilikuete dovedu Joška Gvardiola! 

22:02 - Tomas Tuhel je demantovao da će mladi napadač Armando Broja napustiti Čerlsi ovog leta iako postoji veliko interesovanje za njega.

21:49 - Kako prenosi Parizjen, francuski gigant PSŽ ponudio je napadača Nejmara Mančester sitiju, ali je jedan od najboljih trenera sveta, Pep Gvardiola, odbio potencijalan transfer

Informer

 

21:21 - Mančester Siti je uveliko o pregovara sa agentima Viljarealovog štopera Pau Toresa!

21:03 - Glazgov Rendžers je iz Liverpula angažovao defanzivca Bena Dejvisa koji u Škotsku stiže za 4.500.000 evra. 

20:50 - Bajern je rešen da dovede Matisa Tela! Francuski napadač označen je kao naslednik Roberta Levandovskog, a Bavarci su sada ponudili 30.000.000 evra za 17-godišnjaka. 

20:11 - Iako grcaju u dugovima, Barselona je do sada angažovala Kesija, Kristensena, Rafinju i Levandovskog, a naredna meta Katalonaca je Cezar Aspilikueta. Pregovori sa Čelsijem traju već neko vreme, a Španac je pristao na dvogodišnji ugovor sa Barsom. 

19:52 - Japanski ofanzivac Takefusa Kubo je prešao iz Real Madrida u Real Sosijedad sa kojim je potpisao ugovor do leta 2027, a plaćen je 6.000.000 evra! 

19:22- Ukrajinski reprezentativac Oleksandr Zinčenko se pozdravio sa doskorašnjim siagračima iz Mančester Sitija i otišao u Orlando gde će obaviti lekarske preglede i  potpisati ugovor sa Arsenalom.

19:03 - Almerija je za 7.000.000 evra i 20 odsto od naredne dovela tek punoletnog brazilskog štopera Kaikija iz Santosa.

18:47 - Japanski ofanzivac Takefusa Kubo je prešao iz Real Madrida u Real Sosijedad sa kojim je potpisao ugovor do leta 2027. Baskijci su za njegovu slobodu Blankosima platili 6.000.000 evra!

18:10 - Mladi štoper Liverpula Ris Vilijams se preselio u Blekpul na pozajmicu do kraja sezone.

17:51 - Zvanično je: Matijs De Liht je novi fudbaler Bajerna!

17:07- Pualo Dibala bi tokom dana trebalo da potpiše ugovor sa Romom ali će na zvanično predstavljanje sačekati! Izgleda da će se načekati do do 6. avgusta kada je zakazan prijateljski meč sa Šahtjorom.

16:55 - Oglasio se Mitar Mrkela i progovorio o dolasku Nikole Maksimovića!

Informer

 

16:34 - Italijanski mediji javljaju da je bivši član Napretka i Crvene zvezde, Miloš Vulić, dogovio uslove selidbe u Peruđu! 

16:19 - Nekadašnji vezista Partizana, Filip Stevanović, trenira sa Đironom jer tako želi Mančester Siti, ali to ne znači da će naredne sezone nastupati za taj klub. Ipak, ukoliko se dobro pokaže na treninzima, situacija bi mogla da se promeni...

16:03 - Iz Lorijana je na pozajmicu u Seltik stigao nemački štoper Moris Jenc, a iz Kine australijski vezista Aron Moj! On je nosio dres Hadersfilda...

15:42 - Kako javlja pouzdani novinar Romeo Agresti,  je Juventus dogovorio transfer Glejsona Bremera iz Torina! 

15:21 - Zvezdaši, da li ste zaboravili Abiola Daudu? Nigerijac iz šampionske generacije crveno-belih koju je trenirao Slaviša Stojanović prešao je u Mohamedan iz indijske Kolkate. 

15:08 Lion hoće Nikolasa Taljafika iz Ajaksa i spreman je da odreši kesu za ovog levog beka. Spremni su da daju 4.000.000 evra koliko traže Kopljanici, ali je problem je to što Argentinac hoće u Premijer ligu ili Primeru. 

14.40 -  Nekadašnji francuski reprezentativac Leo Duboa prelazi u Galatasaraj, a potpisaće trogodišnji ugovor. Transfer Duboe iz Liona u Galatu koštaće 2.500.000 evra.

14.38 -  Paolo Maldini i Riki Masara u sredu putuju u Briž kako bi pokušali da završe transfer  veziste belgijskog kluba Šarla de Katelarea. Rosoneri su spremni da ponude 32.000.000 evra, uključujući i bonuse.

14.30 - Fakundo Ronkalja, legendarni defanzivac giganta iz Buenos Ajresa, zvanično se vratio na Bombonjeru.

14.12 - Monako je ponudio 15.000.000 evra (3.000.000 bonusi) za vezistu Lestera Bubakarija Sumarea, ali su Lisice to odbile i traže 20.000.000. Pregovori još traju, uskoro stiže nova ponuda iz Kneževine.

13.44 -  Navijači urugvajsko Nasionala pokrenuli su akciju za povratak Luisa Suareza. Preko 50.000.000 ljudi potpisalo je peticiju da se njihov miljenik vrati u klub u kojem je ponikao.

13.43- Juventus će poslati zvaničnu ponudu za štopera Torina Glejsona Bremera.

13.30 - Olimpik Marsej potvrdio je dolazak pojačanja.  U redove francuskog velikana stigao je doskorašnji napadač Granade Luis Suarez, transfer je vredan 10.000.000 evra.

13.14 -  Filip Holender će najverovatnije do kraja prelaznog roka napustiti Partizan posle dve godine, prenosi Mozzartsport. Na njegovom transferu se poslednjih dana ubrzano radi i velike su šanse da karijeru nastavi u Mađarskoj.

Informer

 

12:57 - Žoze Murinjo što pre hoće Žoržinja Vajnalduma. Kako pišu imediji sa Apenina, Roma može da iskoristi nećkanje Milana, koji ima neke druge prioritete. Problem je plata od 9.000.000 evra, ali i to može da se reši.

12.47 - Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag ponovo je demantovao da će portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo da napusti klub sa "Old traforda" u letnjem prelaznom roku, prenose britanski mediji. - Ronaldo ima ugovor do 2023. uz mogućnost produženja na još jednu sezonu. To znači da bi i posle naredne sezone mogao da ostane u našem klubu. Nije na prodaju. On mi je na pameti i radujem se našoj saradnji. Mislim da je sposoban da igra presing. U svojoj karijeri je demonstrirao da može sve. Postavio sam neke svoje zahteve u vezi stila igre, koje želim da gradim u budućnosti. Vrhunski igrač može tome da doprinese, a Ronaldo je taj - rekao je Ten Hag u Australiji gde se ekipa priprema za narednu sezonu.

12.45 - Danski fudbalski klub Brondbi potvrdio je na svojim zvaničnim stranicama da su sporazumno rakskinuli ugovor sa srpskom napadačem Andrijom Pavlovićem!

12.10 - Kako pišu španski medi Viljareal se dogovorio  sa Edinsonom Kavanijem. Iskusni Urugvajac pristao je na ponuđene uslove, međutim, moraće da sačeka da dolaskom u Viljareal dok Pako Alkaser ne pronađe klub i olakša budžet za plate. Kavani je već sarađivao sa trenerom Emerijem u Pari Sen Žermenu.

Informer

Edinson Kavani

11.34 - Čuvar mreže Korintijansa Ivan Kvarežma je stigao na pozajmicu u Zenit, uz opciju otkupa na kraju sezone.

11.16 - Čelsi želi da se reši Rosa Barklija, pa ga je ponudio Aston Vili i Evertonu. 

11.00 - Mladi krilni vezista Partizana Nemanja Jović na meti je turskog Trabzona. Vest prenose turski mediji  Sabah i Fotomač. 

10.47 - Kako javljaju mediji u Engleskoj, Mančester junajted je u poodmaklim pregovorima sa Lansom oko transfera 29-godišnjaka, navodno su "crveni đavoli" ponudili 11.000.000 evra za francuskog reprezentativca. Pored Junajteda, još dva premijerligaša stupili su u kontakt sa Lansom i raspitivala se za Klausa, u pitanju su Čelsi i Vulvsi.

10:14 Dosadašnji fudbaler Mančester sitija i ukrajinski reprezentativac Aleksandar Zinčenko, potpisaće ugovor sa Arsenalom do juna 2026. godine, prenose britanski mediji. Ukrajinac je dogovorio lične uslove sa Arsenalom, a tokom nedelje odradiće lekarske preglede i potpisaće ugovor sa londonskim klubom. Britanski mediji navode da će Mančester siti za ovaj transfer da izdvoji 35 miliona evra.

Zinčenko (25) je u Mančester siti stigao 2016. godine iz Ufe. On je sezonu 2016/2017. proveo na pozajmici u PSV-u.

10:10 - Ništa od Nikole Maksimovića (30) u Lećeu. "Sportitalija" javlja da su pregovori zavšeni, a da srpski defanzivac ima potpuno druge planove, dolazi u Zvezdu! Opširnije OVDE.

Informer

Nikola Maksimović

10.03 - Bivši bugarski fudbalski reprezentativac Hristo Stoičkov izjavio je da je presrećan zbog dolaska Roberta Levandovskog u katalonski klub, prenose španski mediji. Levandovski je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Barselonom.
- On zna šta znači postići gol Realu. Postigao im je četiri gola.

09.45 - Poljski fudbalski reprezentativac Robert Levandovski priznao je da je zbog trenera Barselone Chavija Ernandeza odlučio da nastavi karijeru u katalonskom klubu, prenose španski mediji. Levandovski (33) je pre nekoliko dana stigao u Barselonu, pošto je Bajern pristao da ga proda katalonskom klubu za obeštećenje od 45 miliona evra uz pet miliona evra bonusa.
- Više puta sam razgovarao sa Chavijem. Znam koje su njegove ideje. Odluka da dođem u Barselonu bila je vrlo laka, jer sam tip fudbalera koji želi da igra i pobeđuje. Mislim da je to sa Chavijem vrlo moguće. On zna da vodi klub kao što je Barselona, jer je bio sjajan igrač, a sada je i vrlo dobar trener. Ima sjajnu budućnost i želim da budem deo nje 
- rekao je Levandovski za zvanični sajt kluba.

09.11 - Liverpul i Mančester junajted bore se za Ajaksovog ofenzivca Antonija (22). Ajaks traži za svog igrača oko 60 miliona evra, pa Englezi pokušavaju da spuste cenu.

09.00 - Almerija je ovog leta imala dve ponude za Umara Sadika, ali se samo zahvalila zainteresovanim klubovima, koji očigledno nisu ispunili finansijske želje Španaca. Kako prenose španski mediji Almerija ne želi ni da razmatra ponude za Umara Sadika koje su ispod 30 miliona evra. To je polovina novca od visine otkupne kaluzule koja iznosi 60 miliona. Atalanta i Hetafe poslali su zvanične ponude za Nigerijca. Italijani su hteli da ga kupe za 18 miliona evra, dok je Hetafe davao 16 i 50 odsto od narednog transfera.

Informer

Umar Sadik

08.33 - Posle dolska Paula Dibale Roma bi mogla da se okrene Andrei Belotiju. Snažni napadač je slobodan u izboru sredine od kako mu je istekao ugovor sa Torinom.

08.31 - Olimpik iz Marselja je putem zvaničnog tviter naloga potvrdio da je dogovorio sve detalje sa Granadom oko napadača Luisa Suareza i da će se on uskoro preseliti na Velodrom.

08.25 - Štoper Sevilje Žila KundeA velika je želja Čelsija, koji je i letos pokušaoda ga dovede. Prema informacijama koje prenosi španska Marka ponudiili su "plavci"  Sevilji 55.000.000 uključujući i bonise za reprezentativca Francuske. Španski klub želi bar 65.000.000 za štopera koji je takođe prva želja Barselone. 

08.25 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE

Bonus video