Autor: Informer.rs

20.07.2022.

13:31

Foto: printscreen

Sport

ŠIPTARI "ODSEKLI" POLA CRNE GORE, Crnogorac momentalno raskinuo ugovor sa klubom iz lažne države!

Navijači Lapija su tokom meča pritiv podgoričke Budućnosti u evropskom kvalifikacimama isticali simbole OVK, zastavu "Velike Albanije" i šokantnu poruku "Vi ste sledeći" upućenu Crnogorcima.

Crnogorac otišao iz Prištine posle uvreda

Navijači tima sa KiM su imali koreografiju na kojoj je bila karta Crne Gore, sa podeljenim teritorijama i natpisom "Vi ste sledeći". Aludirali su na otimanje dela teritorije Crne Gore. Preko toga nije želeo da pređe crnogorski fudbalera Igor Vukčević (22), koji je na svoju štetu raskinuo ugovor sa timom iz Podujeva.

Posle sramih poruka navijača, Vukčević je nakon samo dve nedelje u novom klubu napustio ekipu. Odigrao je samo 15 minuta u revanš meču protiv Budućnosti.

Bućnost je u Podgorici pobedila (2:0), a remijem u Prištini (2:2) obezbedila prolaz u narednu fazu takmičenja. Crnogorci će takmičenje nastaviti protiv Brejdablika sa Islanda, dok je za predstavnika samoproglašenog Kosova takmičenje završeno. Završeno je i za Vukčevića, koji je sada bez kluba.

Nekadašnji fudbaler podgoričke Budućnosti, Arsenala iz Tivta, OFK Titograda, OFK Petrovca i Koma može da bira novu sredinu nakon što je ugovor u Podujevu raskinuo na svoju štetu. Korpulentni crnogorski napadač se, po informacijama medija iz te zemlje, neće vraćati u klub čiji je član bio nešto više od dve nedelje.Crnogorski fudbaler Igor Vukčević raskinuo je ugovor sa kosovskom ekipom Lapi, na svoju štetu.

Bonus video