Autor: Informer.rs

20.07.2022.

21:42

Foto: Printscreen You Tube

Sport

ČUKARIČKI STIGAO U LUKSEMBURG! Zagrevanje za Holanđane!

U ekspediciji Brđana nalazi se 24 igrača, a među njima je i poslednje pojačanje Samuel Ovusu za kog su uloženi ogromni napori uprave superligaša da dobije potreban sertifikat, kako bi zaigrao protiv Luksemburžana.

Na spisku se nalaze: Belić, Mićović, Kaličanin, Stevanović, Puškarić, Roganović, Tošić, Kovačević, Drezgić, Vujadinović, Rogan, Lukić, Kovač, Mijailović, Docić, Endiaje, Čolović, Ivanović, Tomović, Ovusu, Petković, Aganspahić, Badamosi i Spasojević.

Sa prvotimcima nije otputovao Luka Adžić, bivši igrač Crvene zvezde je povredio zadnju ložu i pauziraće nekoliko dana.

Podsetimo, ako izbaci Rasing, Čukarički u 3. kolu igrati protiv apsolutnog favorita holandskog Tventea.

- Svakako bi bilo mnogo lepo da se plasiramo u treće kolo i potom odmerimo snage sa ekipom kao što je Tvente. Ali, zaista o tome sada niko ne razmišlja. Već posle duela protiv Luksemburžana na Banovo brdo stiže Napredak, ta utakmica je u nedelju i takođe je od izuzetnog značaja za nas - rekao je krilni vezista Đorđe Ivanović.

Informer

direktorski tandem Čukaričkog, Vladimir Matijašević i Goran Grkinić

Fudbaler Čuke je svojevremeno imao gorko iskustvo u Luksemburgu, kada je sa Šahtjorom iz Soligorska ispao od Fole Eš:

- Potcenili smo ih i to nam se vratilo na terenu na najgori mogući način. Daleko su Luksemburžani odmakli od nekadašnjeg amaterskog nivoa, fudbal im je u ekspanziji, na žalost imao sam prilike u to i lično da se uverim sa beloruskim timom. Igrali smo tada i na manjem stadionu, ne baš adekvatnom za Evropu, sve to nas je prilično zavaralo. Ali, pre svega je bila naša greška, baš smo ih potcenili, gotovo da nismo ni pričali o Foli pre utakmice - istakao je Ivanović.