Autor: Informer.rs

21.07.2022.

07:54

Foto: fss

Sport

FILMSKA SCENA! LAZOVIĆU PROPAO TRANSFER KARIJERE! Seo u avion, a onda je klub u poslednji čas blokirao transfer!

Darka Lazovića je želeo u Olimpiku trener Igor Tudor, koji je Srbina prošle sezone trenirao upravo u Veroni i dogovor dve strane bio je blizu.  Ali, kako prenose mediji u Italiji, transfer Kevina Strotmana je praktično blokirao Darka Lazovića.

Lazoviću propao transfer

U noći između srede i četvrtka da su klupski čelnici sz vratili Srbina praktično iz aviona, koji je francuski klub poslao samo za njega, kako bi stigao lekarske preglede i potpis ugovora. 

Problem je, kako prenose italijanski mediji, nastao kada je put Italije trebalo da ode Kevin Strotman, ali je na kraju rekao da ipak neće. Mediji iz Verone javili su da je Darko Lazović praktično krenuo da se ukrca na avion, privatnim letom, da bi mu na kraju rekli da bi mu na kraju rekli da je sve propalo.

Informer

Darko Lazović ostao bez velikog transfera

Kevin Strotman je napravio problem Veroni jer je u poslednji čas tražio veću platu i tako se italijanski klub povukao iz ovog posla.

Nadamo se da će Kevin Strotman smanjiti zahteve i privatitio ponudu Verone, jer ako on to ne uradi Italijani neće pustiti Lazovića da ode u Francusku.

Lazović je još od 2015. godine u Italiji gde je nastupao za Đenovu i Veronu, pa tako iza sebe ima preko 200 utakmica u jednoj od najjačih liga sveta gde se pokazao odlično po levom i desnom boku.

Bomus video