Autor: Informer.rs

23.07.2022.

19:56

Foto: Tanjug

Sport

BAJERN SPREMAO "BOMBU", ALI... Kejn je bio PRESKUP za Bavarce!

Ostao je Bajern iz Minhena pre desetak dana bez Roberta Levandovskog koji je odlučio da napusti Bavarsku i pojača Barselonu. Katalonci su iskoristili činjenicu da Poljak želi iz Bajerna, poslali su ponudu, a nemački velikan nije imao drugo rešenje sem da pusti najboljeg streca u tabor velikog rivala. 

Bajern je sada ostao bez klasičnog napadača. Iako su mediji govorili da je Sadio Mane, pojačanje iz Liverpula, projektovan kao zamena za Roberta Levandovskog, poslednje vesti iz Nemačke demantuju te glasine. Navodno, Bajern je bio spreman da dovede Harija Kejna, ali je Englez bio preskup za Bavarce. 

Informer

- On je briljantan igrač, jedan od dvojice ili trojice koji mogu da igraju na poziciji desetke ili klasičcnog napadača. Jak je, briljantno igra glavom i sa obe noge. Ali je preskup i to je problem. Ne znamo tačno koliko bi Totenhem tražio novca za njega, ali to je mnogo za Bajern. Videćemo šta će se dogoditi - izjavio je Nagelsman na konferenciji za medije uoči prijateljskog duela protiv Mančester sitija koji je na programu noćas u američkom Grin Beju.

Hari Kejn je za Totenhem odigrao 385 utakmica i postigao 247 golova, uz 59 asistencija. Za reprezentaciju Engleske skupio je 73 nastupa i čak 50 puta se upisao u strelce.