Autor: Informer.rs

24.07.2022.

11:30

Foto: Tanjug/ap

Sport

KATALONIJA NA NOGAMA! Mesi se vraća kući?

Argentinac je prošlog leta napustio "Kamp Nou" i prešao u Pari Sen Žermen. Mesi je bio u Barsi od 13 godine, proveo u klubu više od dve decenije i osvojio sve što se može osvojiti za "blaugranom" i to više puta.

Iako rastanak Argentinca i Barselone nije prošao lepo, predsednik Barse Đoan Laporta nada se velikom povratku Mesija i srećnom završetku jedne od najlepših priča u istoriji fudbala.

Informer

Lionel Mesi plakao kada je napuštao Barselonu

- Mislim i nadam se da Mesijeva priča sa Barselonom nije gotova, još uvek je otvorena. Naša je dužnost da ima mnogo lepši kraj nego što je imao. Mislim da mu to dugujem - ekao je Laporta za "ESPN".

Ugovor Lea Mesija sa PSŽ-om ističe narednog leta, a navijači Barselone bi bili oduševljeni ako bi im se vratio omiljeni fudbaler.  U dresu Barselone Mesi je odigrao 776 utakmica, postigao 670 golova i zabeležio 302 asistencije.

Nadali su se Parižani da će sa Mesijem doći i titula prvaka Evrope, ali od toga nije bilo ništa. Mesi je bio daleko ispod nivoa na koji smo od njega navikli, često je bio i na udaru navijača. Videćemo, možda ćemo starog Mesija videti u novoj sezoni.

Bonus video