Autor: Informer.rs

25.07.2022.

19:52

Foto: Starsportphoto©

Sport

ŠTOPER VOJVODINE ZAGRMEO! Želeli smo POBEDU po svaku cenu!

Pogodaka nije bilo na utakmici Vojvodine i Spartaka u Novom Sadu. Novosađani su sada drugi na tabeli sa sedam bodova, a Spartak ima dva boda manje na šestom mestu. Jedan od igrača koji su zaslužni za sjajne rezultate Lala je i štoper Mamadu Traore!

- Mislim da smo dobro odigrali, pokušavali smo na sve moguće načine da stignemo do pobede. Stvorili smo mnogo šansi, ali nismo dali gol i to je ono što je presudilo. Međutim, sve je to deo igre. Moramo da ostavimo to iza sebe i okrenemo se onome što dolazi - rekao je Traore. 

Novosađani su u prva tri kola osvojili sedam bodova, a juče ih je od trijumfa nad Spartakom delio VAR, a kasnije i desetak santimetara. 

- Zadovoljan sam generalno sa dosadašnje tri utakmice, posebno time kako smo odigrali u defanzivi. Kada se ne primi gol, to je uvek pohvalno za odbranu, ali to je zapravo zasluga čitavog tima. Mislim da pozadi delujemo dosta čvrsto, sigurno i kompaktno, pokušavajući da primenimo sve instrukcije koje smo dobili od našeg trenera. Nadam se da će naša mreža ostati netaknuta na još mnogo utakmica ove sezone - objašnjava štoper Novosađana. 

Informer

Traore je letos stigao u Vojvodinu, a tokom razgovora za klupski sajt istakao je da Lale imaju odličnog trenera - Milana Rastavca. 

- Od trenera Rastavca sam do sada već mnogo naučio i uveren sam da ću nastaviti da učim i ubuduće, te da ću vremenom biti još bolji. To je nešto na čemu ću morati da radim - otkriva Traore, a potom dodaje da su mu navijači pružili mnogo ljubavi od dolaska u Novi Sad. 

- To mi je samo dodatna motivacija da dam sve od sebe na terenu svaki put kada obučem dres Vojvodine. Mnogo im hvala na svemu i, u ime saigrača, mogu da obećam da ćemo učiniti sve što možemo da ih ne razočaramo - podvukao je Traore.