Autor: Informer.rs

26.07.2022.

09:03

Foto: Tanjug/AP

Sport

UŽASNE VESTI ZA STARU DAMU... Kapitalac mora na OPERACIJU, sledi DUGA pauza!?

Mesecima se "kuva" povratak Pol Pogba u Juventus, a Stara dama nedavno je i ozvaničila dolazak francuskog fudbalera. Nadaju se u Torinu da bi njihov spoj ponovo mogao da bude plodonosan, ali je atmosferu nakon angažmana Pola Pogbe iznenada pokvarila povreda...

Francuz je doživeo povredu kolena na treningu. U prvi mah se činilo da nije reč o ozbiljnom problemu, ali su preliminarni testovi pokazali da je u pitanju lezija bočnog meniskusa desnog kolena, te da će za tačan izveštaj biti potrebni dodatni testovi. 

Informer

Ipak, očekivanja lekara nisu sjajna. Šuška se da će Pogbi biti potrebna operacija, a u tom slučaju bi Francuz propustio dobar deo prvog dela sezone. Iako još uvek nije precizirano koliki će oporavak biti potreban sjajnom vezisti jasno je da će verotvatno propustiti prve utakmice Juventusa na startu takmičarske godine. 

Francuski fudbaler se u Juventus vratio kao slobodan igrač iz Mančester junajteda. Baš kao pre desetk godina, a u međuvremenu je se vratio na Old Traford u transferu vrednom 105.000.000 evra. Ipak, tokom dva mandata u Junajtedu Pogba nije pokazao ništa od onoga što ga je krasilo dok je branio boje Stare dame.