Autor: Informer.rs

26.07.2022.

11:12

Foto: Starsportphoto

Sport

LAZETIĆ ŽESTOKO PROZVAO LALATOVIĆA: Ako neko očekuje da dođem u dresu Partizana na utakmicu sa decom...

Žarko Lazetić je gostovao na TV Arena Sport, u emisiji "Pregled kola". Objasnio šta je mislio pod onim da "će sada svi samo pričati o tome da je titula gotova, a da niko neće govoriti o uspehu njegovog kluba,"  što je podiglo buru u Superligi i potkačio Nenada Lalatovića, sada trenera Borca.

Pre četiri godine, kada je bio trener Čukaričkog, Lalatović je sve iznenadio i doveo Marakanu sinove koji su bili u dresovima Zvezde. To nije zaboravio Žarko Lazetić.

Lazetić pecnuo Lalatovića 

Najslađi će biti sledeći bod protiv Zvezde ili Partizana. I pre utakmice sam rekao i to svi znaju – da nije Partizana, ne bih sedeo ovde sa vama i ne bih bio trener TSC-a, ali ako neko očekuje da zato dođem u dresu Partizana na utakmicu sa decom i da igram da izgubim, to se neće desiti. To nekome može da smeta, nekome da odgovara, ali to je tako -  poručio je Žarko Lazetić koji je očigledno aludirao na to što je Lalatović svojevremeno, kao trener Čukaričkog, na meč sa Crvenom zvezdom doveo decu na klupu u dresovima srpskog šampiona.

Informer

Ilija Stolica i Žarko Lazetić

Ubeđenja sam da je to ispravno. Izgubili smo od Partizana prošle polusezone 2:0, a bila je za mene apsolutno najbolja utakmica TSC-a od kada sam ja trener.

Trener TSC-a kratko je komentarisao i sadašnju situaciju u Humskoj, koja nije laka. 

- To je Partizan, nije lako danas biti trener Partizana, najteže jer raditi bilo koji posao u Partizanu, svi koji su tamo znaju zbog čega. Za mene je apsurdno, rekao sam posle utakmice i ispostavilo se tačno, da me niko nije zvao, nijedan medij nisam danas ili juče video da je pisao o tome kako je TSC igrao, da nismo igrali katenaćo, već je bila izuzetno dobra utakmica.  Svi pričaju o tome da li Partizan menja trenera, da li taj fudbal ima smisla... Voleo bih da postoji više emisija, da se posle utakmice priča više. Nekad možda i preteram u izjavama, ali niko Stolicu nije pitao zašto nije stavio desnog beka u Nišu, a svi su ga osudili zašto mu je levi bek igrao desnog. Voleo bih da bude kao i u Italiji emisija, pa da pitaju i trenere o tome - poručio je trener TSC-a.

Bonus video