Autor: Informer.rs

26.07.2022.

22:01

Foto: Reuters

Sport

JUVE OTERAO REPREZENTATIVCA, ALI MU LEPO PLATIO! Remzi otišao, ali se opario!

Mesecima unazad su pokušavali u Juveu da se "otarase" igrača koji im je trošak, a nije im potrebn i napokon su uspeli! Italijanski gigant je raskinuo saradnju sa velškim reprezentativcem i tako okončala vrlo neuspešnu trogodišnju saradnju.

Velšanin je u torinski klub stigao pre tri godine kao slobodan igrač, nakon što je vezao dve sjajne sezone u Arsenalu. Juve mu je dao čak 7.000.000 evra godišnje, što je Remzija činilo jednim od najplaćenijih igrača u timu! Samo su Matijs de Liht i Paulo Dibala primali više!

Ipak, zadesile Remzija brojne povrede, pa blede partije...  Sada je Remzi za prevremeni rastanak (imao važeći ugovor na još godinu dana) – navodno tražio 4.000.000 evra, Juve je nudio duplo manje! ali su se prema informacijama italijanskih medija na kraju našli na pola puta, te će Velšanin uz “čiste” papire dobiti i 3.000.000 evra umesto 7.000.000 koliko mu je sledovalo u poslednjoj sezoni u Torinu.

Juventus sada kreće u pronalaženje zamene, navodno je primarna meta Pari Sen Žermenov Leandro Paredes, ali će pre toga navodno morati da proda još jednog veznog fudbalera.