Autor: Informer.rs

28.07.2022.

21:00 >> 18:05

Foto: Starsportphoto©

Sport

NAPAŠĆEMO RANJENI PARTIZAN! Pazarci VERUJU U POBEDU nad crno-belima!

Fudbaleri Novog Pazara sutra od 18:55 na svom terenu dočekuju Partizan u 4. kolu Superlige Srbije. Šef stručnog štaba plavih Vladimir Gaćinović kazao je da će njegova ekipa agresivno krenuti na ranjeni Partizan.

- Partizan ima kvalitet i brzinu, ritam jači od gotovo svih ostalih ekipa u ligi. Dovoljna je i najmanja greška da vas kazni. Na nama je da ih svedemo na najmanju meru jer su nas one u sva tri prethodna meča odvele u poraz. Model igre, napadački i agresivan, nećemo menjati, osim neke detalje - kazao je Gaćinović.

Оn je rekao da njegov tim ima kvalitet i da baš sada traži bodove.

- Promena je bilo i u prošlom meču, biće ih i sada. Dva do tri, možda i četiri igrača koja nisu počela duel u Ivanjici naći će se u timu. Pojedinci su se nametnuli radom na treninzima, drugi nisu bili u pravom ritmu u meču sa Javorom. Ne menja to mnogo naše ciljeve, s obzirom na to da uvek imamo plan B i C. Bitno je da budemo produktivni, dakle, onakvi kakvi nismo bili u prve tri utakmice, o čemu govori broj bodova - rekao je trener Novog Pazara.

Informer

Gaćinović dodaje da nema primedbe na igru svojg tima.

- Ne po mom, već i po mišljenju mnogih koji nisu direktno zainteresovani za Novi Pazar, igramo iznad očekivanja. Nedostaje nam samo najbitniji začin – bodovi. Ratković je povređen i na njega ne možemo računati. Ostali su spremni. Teško je prve bodove tražiti protiv Partizana, ali nismo u poziciji da biramo kad i gde ćemo ih uzeti - završio je strateg Novog Pazara.

A.G.