Autor: Informer.rs

28.07.2022.

21:46

Foto: Starsportphoto

Sport

NE DOLAZIMO SA BELOM ZASTAVICOM! Surduličani žele BODOVE na Marakani!

Nastavlja se superligaški maraton, a četvrto kolo počinje u petak okršajem Crvene zvezde i surduličkog Radnika na Marakani! Šampion će ugostiti ekipu koja je prethodne sezone uspela da otkine pet bodova četi Dejana Stankovića i nema sumnje da će crveno-beli biti maksimalno oprezni pred duel. 

Ipak, situacija u Radniku nije jednostavna uoči duela sa Zvezdom. Surduličani su nedavno raskinuli saradnju sa Aleksandrom Lintom, a potraga za novim trenerom još uvek traje. Ono što može da bude dodatan motiv gostima je činjenica da su u prethodnom kolu remijem sa Radničkim iz Kragujevca stigli do prvih bodova. 

Informer

Remi je popravio atmosferu u Surdulici uoči gostovanja u Beogradu, a bek Radnika Dušan Hodžić ističe da njegova ekipa neće doći sa "belom zastavicom" na Marakanu. 

- Loše smo ušli u sezonu, ali tek je početak i ima još mnogo, mnogo utakmica do kraja. Sigurno da je pred nama jedna jako teška utakmica u teškom trenutku za nas. Od prošlog kola se polako dižemo kako fizički tako i psihički, samopouzdanje svih je iz dana u dan sve veće. Sutra gostujemo najboljoj ekipi u ligi, ekipi koja dominira godinama, ali mi ne idemo sa belom zastvom, znamo da iznenadimo kao što ste to videli prošle sezone. Mislim da o domaćinu ne treba puno trošiti reči. Crvena zvezda je jedna ekipa koja nas godinama predstavlja u evropskom fudbalu i verujem da je svakom igraču izazov igrati protiv takve ekipe. Stoga, maksimalno motivisano dolazimo na Marakanu - rekao je fudbaler Radnika Dušan Hodžić.