Autor: Informer.rs

31.07.2022.

16:14

Foto: Twitter/FSS

Sport

NEĆE MAKSIMOVIĆ!? IMA KO HOĆE! Stiže "BOMBASTIČNO" pojačanje za istorijsku sezonu!

Rešeni su u Lečeu da novi komandant odbrane bude Srbin, a kako su im pregovori sa Nikolom Maksimovićem propali novi učesnik Serije A okrenuo se ka Matiji Nastasiću. Sportski direktor Lečea nije uspeo da slomi nekadašnjeg štopera Crvene zvezde, ali bi poznanstvo sa Nastasićem moglo da pomogne u pregovorima sa Fiorentonom. 

Naime, Korvino je bio sportski direktor Fiorentine kada je iz Partizana doveo Stevana Jovetića i Matiju Nastasića. Posle toga, na Artemio Franki, je stigao i Adem Ljajić, te je jasno da sportski direktor Lečea ima dobre kontakte sa srpskim fudbalerima. To bi moglo da se ispostavi kao ključno u čitavom poslu. 

Informer

Nastasiću je potrebno da potraži novi klub, jer mu je prošla sezona u ljubičastom dresu propala. Srpski štoper je imao slabu minutažu, na to se nadovezala i povreda, a sve bi to moglo da utiče na njegov status u reprezentaciji. Bivši defanzivac Mančester sitija želi da se nađe na spisku Dragana Stojkovića Piksija za Svetsko prvenstvo u Kataru, a za to mu je potrebna minutaža. 

Korvino želi da vrati u život nekada supertalentovanog defanzivca. Jasno je da bi u novom članu Serije A imao odrešene ruke i punu minutažu, ali je pitanje da li Nastasić ima ambicije da se bori za opstanak.