Autor: Informer.rs

01.08.2022.

16:27

Foto: printscreen

Sport

AU KAKVA MAJSTORIJA! Amerika bruji o napadaču SRPSKOG POREKLA! (VIDEO)

Stefan Stojanović je za tim Filadelfije postigao pobednički gol. Majstoriju! 

On je u nadoknadi vremena zatresao mrežu Kolumbusovih rezervi za konačnih 2:1 i to na spektakularan bačin. Momak iz Čikaga uhvatio je volej sa ivice kaznenog prostora i šokirao golmana rivala! Nisu mogli da veruju šta ih je snašlo!

Bio je to Stefanov prvi gol u sezoni. Na početku prvenstva u Razvojnoj ligi imao je mnogo veću minutažu, a ovaj gol će mu bez sumnje pomoći da se ponovo izbori za mesto u timu.

Rezervni tim Filadelfije Junion u svojoj diviziji trenutno zauzima  poslednje mesto - uz tri boda i meč manje od prve ekipe iznad njih. Stojanoviću predviđaju sjajnu karijeru. Bio je reprezentativac SAD u uzrastima do 16, 18 i 20 godina, a na 11 mečeva za mlađe selekcije Amerike postigao je tri gola. Iako je rođen u Čikagu, zbog svog srpskog porekla Stefan bi u budućnosti mogao da predstavlja našu zemlju.

Informer

I Dejana Joveljića su zapamtili Amerikanci

Dejan Joveljić nije uspeo da donese trijumf LA Galaksiju na gostovanju u Dalasu, njegov tim je poražen (1:0). Dalas je još u 9. minutu postigao jedini gol na meču vredan trijumfa. Dejan Joveljić je u 66. minutu imao najbolju priliku da donese svom timu bar nerešen rezultat, ali je prokockao šansu. Faul nad penal napravljen je nad Ćićaritom, a Srbin je promašio isti, pa do kraja utakmice nije bilo promene rezultata

Bonus video