Autor: Informer.rs

02.08.2022.

23:20

Foto: Starsportphoto

Sport

IZ ČUKE PORUČUJU: Odavno nismo imali atraktivnijeg rivala!

- Svi znamo o kakvoj se ekipi radi, iz koje lige dolazi Tvente. Pratim sve jače fudbalske šampionate, često sam gledao i holandski. Tvente je u tako kvalitetnoj ligi završio kao četvrti, tik iza Fejenorda, a znamo kako je ekipa iz Roterdama igrala prošle sezone sa Partizanom! Tokom priprema Tvente je pobedio ekipe kao što su Šalke i Bolonju. Imaju sjajne pojedince, znamo šta nas čeka - rekao je Stevanović za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog će u četvrtak na stadionu Partizana dočekati Tvente, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Informer

 

- Ima i Čukarički svoje kvalitete. Najbitnije je da verujemo u ono što radimo, da verujemo da možemo da se nosimo i sa ekipama koje dolaze iz holandskog šampionata- rekao je Stevanović.

Ako prodje Tvente, ekipa sa Banovog brda će u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija igrati protiv Fjorentine.

- Tvente je sigurno najatraktivniji duel koji je Čukarički do sada imao u Evropi, a ako uspemo da načinimo iznenadjenje, najbolja moguća nagrada za sve nas bio bi dvomeč protiv Fiorentine! Neka bude kao i protiv Hamarbija, mada je Tvente kao što sam kazao atraktivniji, sigurno je da će ljubitelji fudbala imati šta da vide. Nadamo se da će nas podržati, a mi ćemo se boriti za sebe, klub i srpski fudbal. Želimo da odigramo dobro i da što dalje ostanemo u Evropi. Biće ovo prilika za iskorak kluba, pred svaku sezonu cilj je da pomerimo granicu više. Eventualni prolaz u plej-of i potencijalni mečevi sa Fiorentinom bili bi sjajna stvar za sve nas. Uglavnom, o motivaciji je suvišno pričati-  rekao je Stevanović.

Utakmica Čukaričkog i Tventea na programu je u četvrtak od 20.00.