Autor: Informer.rs

02.08.2022.

23:11

Foto: printscreen Twitter

Sport

SRBINA HOĆE BIVŠI KLUB! Napadač ŽELI da pređe u OVAJ tim!

Već smo pisali da je poljska Legija pokazala veliko interesovanje da vrati iskusnog golgetera u svoje redove.

Srbin je u prethodnoj sezoni postigao 13 golova u 27 mečeva i bio najzaslužniji za osvajanje šampionske titule, dok mu je u finalu pripao trofej MVP-ja.

Klub iz Melburna potvrdio je da se Poljaci interesuju da angažuju ljubimca navijača Legije, za koju je nastupao od 2015. do 2017. godine.

- Bilo je kontakta s Legijom u vezi sa Aleksom. Javili su nam se - otkrio je izvršni Vesterna Kris Pehlivanis.

On je naglasio da će Vestern junajted tražiti obeštećenje, s obzirom na to da Prijović ima još dve godine ugovora s Junajtedom.

- Izuzetno poštujemo Prijovića i sve što je doneo u naš klub tokom prošle sezone. U fudbalu stvari mogu da se odigraju vrlo brzo i mi smo otvoreni za sve mogućnosti - dodao je Pehlivanis.

Celu priču može da pokvari Panatinaikos, koji se prema saznanjima australijskih medija ozbiljno interesuje za Srbina. Ono što ide na ruku Zelenima je da bi Prijović veoma rado potpisao za grčkog velikana, na čijoj klupi sedi srpski stručnjak Ivan Jovanović, saznaje sajt FTBL iz izvora bliskih 32-godišnjem napadaču.

Informer

Aleksandar Prijović

Slučajnost ili ne, pak izvršni direktor Vesterna Pehlivanis trenutno boravi u Grčkoj. Prema zvaničnom saoptenju, nalazi se na godišnjem odmoru...

Prijović je u bogatoj karijeri, tokom koje je promenio 14 klubova iz deset zemalja, već igrao u grčkom šampionatu. Upravo iz redova Legije je januara 2017. prešao u solunski PAOK, gde je briljirao u naredne dve godine.

U tom periodu je debitovao za Orlove, dresu Srbije je oblačio na 13 utakmica i dao dva gola, bio je i učesnik Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.