Autor: Informer.rs

03.08.2022.

19:07

Foto: Tanjug/AP

Sport

STRAHOVIT GOVOR KLUPSKOG FOTOGRAFA! Da se NAJEŽIŠ - fudbaleri ARSENALA razbili Totenhem nakon njegovih reči! (VIDEO)

Jasno je svima da fudbal za mnoge nije najvažnija sporedna stvar, već nešto više od toga. Ljubav prema "bubamari" raširila se širom sveta, a da prava emocija prema klubu postoji i tamo gde se okreće novac potvrdio je fotograf Arsenala! 

Poznato je da je Todžijama najveći rival Totenhem, a derbi Severnog londona uvek donosi poseban naboj i tenziju. Arsenal je u poslednjem pripremnom meču igrao protiv ljutog protivnika. Iako je navika da glavni trener drži govor pred utakmicu, Mikel Arteta se odlučio za drugačiju praksu i pred igrače doveo je klupskog fotografa Stjuarta MekFarlana koji je svojim rečima raspalio Topdžije. 

- Teško je. Ovo je moj klub. Je*eno volim ovaj klub. Je*eno volim svakog od vas. Za 30 godina, fotografisao sam neke neverovatne igrače. Neke igrače svetske klase, fenomenalne timove. Gledam vas mnogo, ovo je sjajan tim. Ovo je sjajan tim i biću navijač ovog tima ceo život. Ovo je ono što treba da uradimo, treba da izađemo napolje i pobedimo. Ovo sam ja, ja sam navijač, ova gomila napolju... oni bi dali sve da je*eno pobedite danas. Pogledajte ih. Kada izađete napolje, posle prvog je*enog starta, poslušajte publiku. Oni će biti odmah uz vas. Dobijte svaki duel. Kada date gol, pogledajte im lica. Pogledajte im emociju, koliko vas vole. Pokažite im i koliko vi volite njih. U redu? - glasio je govor fotografa koji je izazvao erupciju oduševljenja igrača Arsenala.

Arsenal je već na poluvremenu vodio protiv Totenhema sa 3:0, a na kraju meča bilo je 3:1! Jasno je svima da velikan iz Londona ove sezone ima visoke ambicije, a sjajne partije tokom pripremnog perioda ulivaju nadu i navijačima koji predugo čekaju da se Topdžije uključe u vrh Premijer lige.