Autor: Informer.rs

04.08.2022.

10:39

Foto: Tanjug/AP

Sport

RONALDO OVAKVO PONIŽENJE NIJE DOŽIVEO! Nijedan klub ga neće, pljuju ga legende, svlačionica mu okrenula leđa..

Prvo Kristijano Ronaldo nije sa saigračima od starta priprema, a onda je pre kraja pripremne utakmice otišao sa stadiona. Čak je protiv sebe okrenuo i nekadašnjeg saigrača Gerija Nevila.

Ronaldo je završio sa Junajtedom

- To što je Ronaldo postigao u fudbalu niko nije mogao da zamisli i istorija će ga pamtiti kao jednog od najboljih. Ali meni kao bivšem kapitenu Mančester junajteda je neprijatno i da gledam da zvezda svlačionice tolimo drami. Dešavalo se to i u poslednjih par sezona, imali smo Pogbinog menadžera – ne uvek Pogbu, ali menadžera svakako – koji se uvek igrao sa klubom. Ne smeš da dozvoliš da ti zvezda tima vodi klub. Ne smeš - kazao je Nevil, koji je nastavio da kritikuje Portugalca.

- Te priče da Kristijano Ronaldo hoće da ide, tajming je bio užasan. U startu je potkopao Ten Haga. Sve o čemu je govorio na konferencijama za medije je bukvalno izbrisano pričama o Ronaldu. Ako pogledamo unazad, Pep Gvardiola, Jirgen Klop, Antonio Konte, ser Aleks Ferguson... Zamislite da je njima igrač postao dominantno pitanje, da je počeo da odvraća pažnju s drugih stvari, onda postoji samo jedna stvar koja mora da se desi.

Informer

Džejmi Karager udario po Ronaldu

Legendarni štoper Liverpula Džejmi Karager bio je još brutalniji. 

- Uvek sam mislio da je Ronaldovo dovođenje bizaran potez.  Potpisao je na dve plus jednu godinu, u to nisam mogao da verujem. Nije on više isti onaj igrać. Ima 37 godina, imaće 38 ove sezone, i dalje je sjajan strelac, ali nije isti igrač. Možda grešim, ali ne vidim da ga nijedan drugi evropski klub želi u ovom trenutku. Ako pitate Ten Haga, mislim da ga ni on ne želi. A nisam siguran da i svlačionica Mančester junajteda trenutno želi Kristijana Ronalda.

Bonus video