Autor: Informer.rs

05.08.2022.

14:17

Foto:

Sport

REKAO PA POREKAO! Trener Novog Pazara se kaje zbog reči upućenih na Partizanu!

Novi Pazar je minulog petka savladao Partizan sa 1:0 na svom terenu i tako došao do prve pobede i prvih bodova u šampionatu!

Bili su oduševljeni navijači, fudbaleri i stručni štab, a trener Gaćinović je posle utakmice rekao da je njegov tim propustio priliku da napuni mrežu rivala.

Informer

 

- Danima sam u superlativima govorio o Partizanu, klubu i timu koji izuzetno cenim, ali na to niko nije obratio pažnju niti je koga to zanimalo. Izjava koju sam dao bila je nesmotrena, preterana i prejaka, tim pre što sam u takvim prilikama uvek odmeren. Ne znam šta mi je bilo, poneli su me pobeda i atmosfera koju je stvorila mala grupa ljudi na tribinama - izjavio je Gaćinović uoči sutrašnjeg (18.55) gostovanja TSC u Superligi, a preneo Sportski žurnal.


Posle četiri odigrana kola lider srpskog šampionata je Crvena zvezda sa 12 bodova, a slede Vojvodina sa 10, Čukarički 9, TSC 8, Spartak 8, Javor 7, Partizan 5, Radnički (K) 5, Voždovac 5, Kolubara 4, Mladost GAT 4, Novi Pazar 3, Mladost (L) 1, Napredak 1, Radnički (N) 1 i Radnik 1.