Autor: Informer.rs

06.08.2022.

08:48

Foto: Tanjug/AP

Sport

MONTEVIDEO PROKLJUČAO ZBOG SUAREZA! Pistolero GOLČINOM najavio povratak KUĆI! (VIDEO)

Drugi meč od povratka kući i odmah gol! Luis Suarez nije uspeo da se upiše u strelce u porazu Nasionala od Atletiko Gojainensea u Kopa Sudamerikani, ali je već u narednoj utakmici pokazao o kakvom se golgeteru radi. Montevideo je proključao nakon njegovog pogotka protiv Rentistasom - 3:0 (2:0). 

O kakvom napadaču se radi zna ceo svet, a Suarez je i u domovini počeo da rešeta mreže. Nasional je loše otvorio novu sezonu, doživeo je velikan iz Montevidea poraz od Maldonade na startu prvenstva, ali je Pistolero uspeo da izleči rane i donese trijumf voljenom klubu nad Rentistasom. 

Luis Suarez je meč počeo sa klupe, ali je već na startu drugog poluvremena dobio šansu da pokaže šta ume. I iskoristio je! Nasional je vodio sa 2:0, a u 59. minutu dogodio se trenutak za pamćenje. Urugvajac je sačekao dobar centaršut Brajana Okampa iz kornera i zatresao mrežu rivala. 

Mogao je Luis Suarez da postigne i drugi gol u finišu meča, ali je njegov udarac iz penala zaustavio golman Lukas Mačado. Zanimljivo, poslednji gol za Nasional Pistolero je postigao 2006. godine upravo protiv Rentistasa.