Autor: Informer.rs

06.08.2022.

19:04

Foto: Reuters

Sport

MITRO'S ON FIRE ZALUDEO ENGLEZE! Britanski mediji BRUJE o Srbinu! Evo koga RAZAPINJU! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je dva puta donosio prednost Kotidžerima, koji su na kraju ipak morali da se zadovolje bodom.

Liverpul je spasio Mo Salah, ali ni pogodak Egipćanina nije bacio senku na blistavo izdanje najboljeg strelca Fulama, o kome bruje engleski mediji.

Britanski "Dejli Mejl" razapeo je Virdžila van Dajka osudivši Holanđanina da je odigrao najgoru partiju u dresu Redsa, koji je bio "žrtva" Mitrogola:

- Verovatno najgora partija Van Dajka u dresu Liverpula. Izmaltretiran od strane Mitrovića i kriv za drugi gol - piše u komentaru engleskog portala na učinak štopera gostiju.

"Dejli Mejl" je dao Van Dajku najnižu ocenu od svih aktera utakmice - 4. Bio je gori i od Firmina koji se "nije video" i zaradio je tek nešto veću ocenu od saigrača iz odbrane, 4.5.

Najbolji kod Liverpula bili su Darvin Nunjez sa ocenom 8 i Mohamed Salah sa 7.5 koji su bili najzaslužniji što Redsi nisu poraženi u ovom meču.

Daleko najbolji akter susreta, prema oceni istog portala, je, jasno, Aleksandar Mitrović, koji je za sve što je pružio danas nagrađen ocenom 9!

- Nemoguće ga je bilo čuvati. Iako je prešao u viši rang takmičenja Srbin je i dalje u vrhunskoj formi. Bio je apsolutna napast za odbranu Liverpula - stoji u komentaru igre najboljeg strelca srpske selekcije i Fulama.