Autor: Informer.rs

11.08.2022.

09:06

Foto: pixabay/freepik/Srdjan Stevanovic

Sport

TADIĆ SE OGLASIO, LOPOVA SASTAVIO ŠAKOM U GLAVU: Dva puta je padao na zemlju, NEKA POKUŠAJU PONOVO!

Fudbaler Ajaksa Dušan Tadić napadnut je u Amsterdamu ispred svoje kuće u Ulici van Egen, ali je uspeo da se odbrani i pobegne razbojnicima, preneo je u sredu holanski "Telegraf". Incident se dogodio u noći između 27. i 28. jula.  Kapiten "kopljanika" i reprezentacije Srbije vraćao se kući u kasnim noćnim satima, a kad je izašao iz automobila, sačekala su ga dva napadača.

Pesnica u glavu

Tadić je odmah shvatio šta se dešava i počeo je da beži, ali su ga posle kraće jurnjave kriminalci stigli. Srbin je odlučio da im se suprotstavi, jednog od njih uspeo je da udari pesnicom i da umakne. Tadić u izjavi za Sportski žurnal potvrđuje da se baš tako nekako sve i odvilo.

- Da, tačno je. Dogodilo se, ali je prošlo dobro - rekao je Tadić za Žurnal o samom incidentu.

Informer

Dušan Tadić očitao lekciju lopovima

Istina je i da će lopov dugo pamtiti Tadića, dobio je pesnisu u glavu. 

- Pesnica u glavu. Jedan je dva puta padao na zemlju. Mogu slobodno da pokušaju ponovo - kazao je Srbin, pa sada nek razmisle malo razbojnici na koga udaraju.

Otac Petar Bato Tadić u izjavi za Večernje novosti i o toj povredi ruke o kojoj je Telegraf pisao.

- Došli su na motorima, sa kacigama i nekim šalovima. U prvi mah je mislio da prolaze navijači koji žele sliku, ali kada je shvatio o čemu se radi naravno da uopšte nije bilo prijatno. Na svu sreću, Dušan je brzo reagovao – šaka u glavu, odmah ga je ’sastavio’ kroz vizir kacige, pa su na kraju pobegli. Malo je ogrebao ruku na kacigu, ali ništa to nije strašno

Tadić, inače, živi u luksuznom stanu u elitnom delu Amsterdama sa obezbeđenjem. On je po dolasku u Amsterdam živeo u kući, ali je kroz nekoliko meseci našao stan po svom ukusu i sredio ga do detalja. Reč je o nekretnini od 190 kvadrata, luksuzno uređenoj i sa velikom terasom i dvorištem.

- Tadića je stan koštao 2,2 miliona evra, ali nije žalio novac za uređenje. Stan je na dva nivoa i ima ogromnu dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, nekoliko kupatila, pet spavaćih soba, veliku terasu i baštu od 51 kvadrata. Lokaciju je birao i zbog bezbednosti, jer tamo živi mnogo bogatih ljudi, tako da je kraj prilično obezbeđen - zaključio je holandski list "Aksed".

Bonus video