Autor: Informer.rs

11.08.2022.

13:33

Foto: reuters

Sport

ZAPAD IM ISPIRA MOZAK, PONAŠAJU SE KAO ŽENE! Srpski fudbaler brutalno isprozivao strance zbog Rusije!

Nemanja Pejčinović  je igrao za klubove iz nemačke, Francuske, Rusije i Kine. U Rusiji je nosio dres Lokomotive iz Moskve i Fakela iz Voronježa. Pričalo se ćak i da bi mogao da postane reprezentativac Rusije nakon što je dobio ruski pasoš, ali se to nije desilo.

Fudbaler koji je u Srbiji igrao za Rad, OFK Beograd, Crvenu zvezdu i Voždovac je za ruske medije pričao o ljubavi prema toj zemlji. Prokomentarisao je odlazak stranih fudbalera iz ruskih klubova zbog rata na teritoriji Ukrajine.

Rusiji ne trebaju izdajnici

- Niko ne sme da dira Rusiju. Ne razumem zašto su svi ti stranci otišli iz zemlje. Poneli su se kao žene. Tako ne rade pravi muškarci. Zašto su uopšte dolazili u Rusiju, zarađivali novac, a onda posle pričali kako je tamo loše? To je čisto sr**e. Zapadna propaganda je isprala mozak ljudima. Stranci ni ne znaju šta se stvarno događa - rekao je Pejčinović  bez dlake na jeziku.

Informer

 

- Sad je trenutak da se stranci odluče da li su za istok ili za zapad. Ako ti odu na zapad, napraviće veliku grešku. Tamo neće zarađivati kao što mogu u Rusiji.

Pejčinović kaže da nije zabrinut za Rusiju, uprkos sankcijama.

- Rusija je zemlja koja je sama sebi dovoljna. Može sama da se izdržava. Za razliku od Evrope, ova zemlja je u dobroj situaciji za život. Rusiji nisu potrebni izdajnici, pustite ih neka se odvuku na sve četiri - zaključio je Pejčinović.

Pejčinović je sa 16 godina stigao u Beograd gde je igrao za Rad. Usledio je transfer u OFK Beograd, zatim pozajmica i novi prelazak na Banjicu, a kasnije i pozajmice Crvenoj zvezdi, u kojoj zadržao samo pola godine. Iz Rada je prodat Nici 2011. godine, a 2014. je prešao u Lokomotivu kao slobodan igrač. Nakon četiri godine je prešao u Kinu, a godinu i po dana iz Jataija je stigao na Voždovac. Za Fakel iz Voroneža je igrao od 2020, do 2022. godine, a od ovog leta nema klub.

Bonus video