Autor: Informer.rs

12.08.2022.

14:44

Foto: printscreen

Sport

LALATOVIĆ DOBIJA OGROMNO POJAČANJE! Bivši as PARTIZANA stiže u Borac!

Kapitalno pojačanje stiže u Borac! Nenad Lalatović je nakon višemesečnih pregovora uspeo sa upravom banjalučkog velikana da dogovori dolazak Nikole Ninkovića. Nekadašnji prvotimac Partizana bez ugovora je od rastanka sa novosadskim Proleterom, a njegov dolazak u Republiku Srpsku uskoro se očekuje, prenosi "RTRS". 

Nenad Lalatović oduvek ima visoko mišljenje o Ninkoviću, iako je popularni Džiki u karijeri često imao ispada. Ipak, to nije sprečilo trenera Borca da ga dovede u Banjaluku, a svi se nadaju da bi njegov dolazak mogao da bude "ključan" za nastavak sezone. 

Informer

Ninković je ovog leta bio bez kluba, pošto mu je istekao ugovor sa Proleterom, za koji je nastupao prošle sezone. Pregovori sa Borcem su trajali nekoliko meseci, ali je Lalatović na kraju uspeo da ga "slomi" i ubedi da dođe u Banjaluku. Džigi je ponikao u Partizanu, a potom branio boje Kijeva iz Verone, Đenove, Empolija, Askolija i Breše, pre nego tšo se vratio u Superligu Srbije. 

Podsećamo, Nenad Lalatović je nedavno bio na pragu odlaska iz Borca nakon serije loših rezultata. Ipak, dve vezane pobede smirile su strasti u Banjaluci.