Autor: Informer.rs

13.08.2022.

09:00 >> 23:07

Foto:

Sport

TRANSFERI (13. AVGUST)! Barsa rešila GORUĆI problem! Junajted naciljao pojačanje u napadu!

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta! Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

Uživo:

22.45 - Ajaks i Torino su vrlo blizu dogovora oko transfera holandskog štopera Pera Skurasa. Italijanski tim će ga najverovatnije kupiiti po modelu 9.500.000 evra fiskno + 3.500.000 kroz bonuse, a Kopljanici će zadržati pravo na 15 posto novca od naredne prodaje.

22.10 - Već duže vreme Bajer Leverkuzen pokušava da dovede talentovanog Ukraijnca Mihajla Mudrika. Međutim, ako je verovati nemačkom Kickeru to se neće dogoditi ovog leta jer je Mudrik odlučio da ostane u Šahtjoru.

21.38 - Aleks Koljado postaće novi fudbaler Elčea u narednih 24 do 48 sati. Barselona je odlučila da pusti ofanzivnog vezistu na jednogodišnju pozajmicu i plaćaće mu polovinu godišnje zarade.

21.10 - Neposredno pred večerašnji okršaj Monce i Torina Adrijano Galijani je razgovarao sa novinarima povodom eventualnog transfera Maura Ikardija,

- Zapamtite moje reči, nećemo dovesti Ikardija. Nakon potpisa Andree Petanje nije nam potreban novi napadač - rekao je sportski direktor Monce.

20.40 - Prema pisanju lokalnog Estadio Deportiva, Sevilja ima dva kandidata koji bi trebalo da popune rupu nastalu odlaskom Žila Kundea. Prvi je Tilo Kerer iz Pari Sen Žermena, a drugi Galatasarajev Nelson.

20:00 - Doskorašnji napadač Midlzbroa Uče Ikpeazu novo je pojačanje Turske Konje. Potpisao je dvogodišnji ugovor.

19:30 - Vezista i kapiten Specije Đulio Mađore je nadomak prelaska u Salernitanu. U narednih nekoliko sati doputovaće u Salerno na lekarske preglede i potpis, tvrdi italijanski Sky Sport.

19:10 -Pao je dogovor Votforda i Tigresa, a prema njemu štoper Samir se seli u Meksiko za 7.000.000 evra. Brazilac će potpisati četvorogodišnji ugovor u ponedeljak nakon što prođe lekarske preglede.

18:53 - Španski mediji bruje: novac koji je Atletiko Madrid dobio od prodaje Danijela Vasa Brondbiju, uložiće u dovođenje Serža Orijea. U pitanju je oko 1.500.000 evra.

18:26 - Nica ponovo hoće Edinsona Kavanija. Krenuli su pregovori sa Urugvajcem koji je dugo bez kluba. 

18:00 - Štoper Genka Džon Lusumi dogovorio je trogodišnju saradnju sa Bolonjom uz opciju produžetka na još godinu dana.

17:30 - Već neko vreme se krčka transfer Leandra Paredesa u Juventus, a zanimljivu informaciju donosi italijanski novinar Alfredo Pedula. 

Naime, Mančester Junajted je pre mesec dana pokušao da dovede argentinskog vezistu, ali je odbijen jer je Paredes želeo u Juventus.

17:10 - Kejlor Navas je pristao da zaigra za Napoli, javlja Ekip. Sada ostaje da Napoli i Pari Sen Žeremen pronađu zajednički jezik. Sve opcije dolaze u obzir - direktna prodaja, pozajmica uz pravo otkupa, ili uključivanuje navas u transfer Fabijana Ruiza.

Informer

16:55 - Kejlor Navas je pristao da zaigra za Napoli, javlja Ekip. Ostalo je samo da se PSŽ i Napoli dogovore. 

16:37 - Verona hoće da učvrsti odbranu, a jedno od rešenja je Danijele Rugani. Problem je, međutim, plata koju italijanski štoper prima u Juventusu, a to je 3.000.000 godišnje.

16.20 - Okser razmišlja o dvojici fudbalera kojima bi mogao da ojača napadačku liniju - Mbajeu Nijangu (27) iz Bordoa i Renovom Tinejdžeru Matisu Albinu (19).

16:04 - Andrea Pirlo je doveo pojačanje iz Gambije u Karagumruk. U turskom timu je od danas levo krilo Ebrimu Kolija koji je stigao na pozajmicu iz Atalante.

15:45 - Radnik iz Surdučice je angažovao Osmana Maronga, koji je prošlu sezonu proveo u Akademiji Pandev. Sezonu je završio sa deset golova na 32 utakmice, uz još četiri asistencije.

15:32 - Serhio Gomez stigao je danas u Mančester i očekuje se da uskoro bude ozvaničen njegov transfer u Siti. Anderleht bi mogao da dobije oko deset miliona evra obeštećenja!

15:05 - Mladi fudbaler iz Gane, Kagava Rašid, došao je na probu u TSC!

14:44 - Fejenord je zainteresovan za štopera Sparte iz Praga Davida Hancka. Holanđani su ponudili 7.500.000 evra i procente od naredne prodaje, ali praški klub želi okruglo 10.000.000 evra. 

14:19 - Sen Maksiman bi mogao da napusti Njukasl ukoliko stigne ponuda teška 45.000.000 evra za Francuza!

13:55 - Kaiki, Brazilac kog svi porede sa Nejmarom, napustio je Mančester siti i otišao na jednogodišnju pozajmicu u Pasoš Fereiru. 

13:20 - Andrea Beloti na pragu je dogovora sa Galatasarajem!

12:52 - Barselona je dogovorila još jedan transfer! Očekuje se da naredne nedelje bude ozvaničen dolazak Bernarda Silve!

12:12 - Bajern iz Minhena u Kai Havercu vidi zamenu za legendarnog Tomasa Milera kog polako "stižu godine". Nemački mediji navode da Bavarci već neko vreme pomno prate ofanzivca Čelsija!

11:47 - Notingem Forest izdvojio je 20.000.000 evra za dolazak Emanuela Denisa iz Votforda! On će danas proći lekarske preglede i ako bude sve kako treba postaće novi Šumar!

11:16 - Konrad de la Fuente novo je pojačanje Olimpijakosa! Američki ofanzivac stigao je u Pirej na jednogodišnju pozajmicu iz Marseja!

10:46 - Srpski vezista Saša Lukić rešen je da napusti Torino! Opširnije OVDE

10:10 - Sve se čini da su dani Memfisa Depaja u Barseloni "odbrojani"! Holanđanin će sledeće nedelje postati novi fudbaler Juventusa!

Informer

09:51 - Poslednja linija Spartak Ždrepčeve krvi jača je za Nikolaosa Baksevanosa. Grčki defanzivac stiže iz rumunske Čindije, on je najveći deo karijere prveo u Laciju!

09:27 - Mančester junajted zainteresovan je za dovođenje Alvara Morate iz Atletiko Madrida. Šuška se da Jorgandžije za svog napadača traže oko 35.000.000 evra!

09:02 - Barselona je uspela da registruje pojačanja koja su na Nou Kamp stigla tokom leta, te će Ćavi imati na raspolaganju sve igrače za prvo kolo Primere i duel sa Rajo Valjekanom!

09:00 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE