Autor: Informer.rs

13.08.2022.

11:54

Foto: Starsportphoto©

Sport

SIVIĆ JE BIVŠI, RADNIČKI IMA NOVOG TRENERA!? Mrkić dolazi da GASI POŽAR na Čairu!

Nije era Tomislava Sivića na klupi Radničkog potrajala! Iskusni strateg je nakon jučerašnjeg poraza od Novog Pazar podneo ostavku, a u Nišu su već danas pronašli njegovog naslednika. Kako prenosi "Mozzart sport" Saša Mrkić novi je trener Meraklija. 

Mrkić je igračka legenda kluba, tokom osamdesetih godina bio je stub odbrane Radničkog, a u dva navrata je i sa klupe predvodio klub. Leta 2014. godine je u sličnoj situaciji stigao na Čair, tada je zamenio Dragoslava Stepanovića. Danas stiže kao spasilac nakon odlaska Tomislava Sivića. 

Informer

Tokom trenerske karijere Mrkić je predvodio Sinđelić iz Niša, potom Svrljig, niki Radnički, Slogu iz Kraljeva, Dinamo iz Vranja i Dubočicu. Nema sumnje da ga na Čairu čeka pakleno težak posao budući da je Radnički u izuzetno lošoj formi nakon remija sa Partizanom u drugom kolu Superlige Srbije. 

Posle sedam takmičarskih mečeva u novoj sezoni Radnički još ne zna za pobedu, a već u sredu gostuje Kolubari u odloženoj utakmici trećeg kola. Mrkić će u Lazarevcu imati i svoj povratnički debi na klupi Meraklija.