Autor: Informer.rs

16.08.2022.

12:10

Foto: printscreen Twitter

Sport

VEĆ VIĐENO U HUMSKOJ! Pas PREKINUO utakmicu iz BIZARNOG razloga! Vlasnici su ga NEDELJAMA tražili, a onda... (VIDEO)

Glavni arbitar je morao da zaustavi igru, dok "neželjeni objekat" ne bude uklonjen, što je učinio golman ekipe Fernandez, dok je cela situacija podsetila na meč u Humskoj kada su se sastali Partizan - Anortozis u Ligi konferencija.

U Beogradu je, svojevremeno, takođe jedan pas uleteo na teren i izvršio veliku nuždu, ali je na svu sreću "kaka" brzo uklonjena, pa je tak detalj izazvala osmehe na licima Grobara i navijača kraj TV ekrana.

Ipak, ono što ovaj prizor razlikuje od onog sa stadiona Partizana, je priča koja dolazi iz Čilea. Naime, pas koji se našao na terenu zapravo bio je u vlasništvu jedne porodice koja ga je nedeljama tražila.

Pošto su videli snimak meča Univezidad Konsepsjon - Fernandez, shvatili su da je u pitanju baš on i potrčali su na stadion kako bi ga ponovo prihvatili u svoj dom.

- Video sam objavu koja je bila i na televiziji. Prepoznao sam ga po repu, dok nas je nasmejao dok je trčao i izmicao, plus njegov mali poklon, jer on to radi i kod nas - rekao je srećni vlasnik za čileansku televiziju.