Autor: Informer.rs

22.08.2022.

21:11

Foto: Starsportphoto©

Sport

MNOGI SU TO GOVORILI, A ONDA... Bahar se NE PLAŠI pakla MARAKANE!?

Nešto manje od 24 časa ostalo je do utakmice koja se u zvezdaškom svetu gleda kao "biti ili ne biti". Crvena zvezda dočekuje Makabi u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, a strategu gostuju Baraku Baharu ne manjka samopouzdanja. 

- Došli smo da igramo našu igru. Da kontrolišemo, da pritiskamo, da budemo Makabi iz Haife. Moramo da znamo kako da reagujemo na situacije na terenu. Rizikovali smo kad smo bili u zaostatku kod kuće i uspeli smo da preokrenemo rezultat. Biće to jedna izbalansirana utakmica - rekao je Bahar. 

Ističe trener Makabi Haife da je tokom poslednjih dana radio i na spremanju penal ruleta. 

- Ako dođete do penala, bitno je ko je završio utakmicu. Da, radili smo na njima. Morate uvek da budete spremni. 

Informer

Mnogi su govorili pre dolaska na Marakanu da su spremni za vrelu atmosferu, ali ih je pakao našeg najvećeg stadiona brlo brzo "progutao". Bahar takođe ističe da ga ne zanima u kakvim uslovima će Makabi igrati. 

- Stadion me ne opterećuje, imamo iskusne igrače. Ipak, moramo da se nosimo sa atmosferom i nema sumnje da ćemo to uraditi. Za razliku od Olimpijakosa, biće duplo veći broj navijača i vrelija atmosfera. Očigledno je da prtitisak kod oba tima postoji, a kako vreme bude prolazilo on će se prebaciti na njih. Otvaranje utakmice je svakako važno - podvukao je trener Makabi Haife.