31.08.2022.

15:13

Foto: Reuters

Sport

OTKRIVENO KO JE NAPAO OBAMEJANGA! Za sve je kriva albanska banda!

Napadač Barselone Pjer Emerik Obamejang opljačkan je i pretučen u svojoj kući u Kasteldefelsu pre nekoliko dana. U njega je tokom pljačke bio upereno vatreno oružje, a pored oružja imali su i gvozdene šipke.

Prema informacijama tamošnjih medija, Obamejangu je prilikom pljačke polomljena vilica i moraće na operaciju.

U Obamejangovu kuću su u ponedeljak veče upala četvorica napadača obučena u crno i sa kapuljačama na glavama. Maltretirala su fudbalera i njegovu suprugu Ališu i tukli ih metalnim šipkama, dok nisu pristali da im pokažu gde se nalazi sef. Iz sefa su uzeli nakit i novac i odvezli se "audijem A3" u nepoznatom pravcu.

Informer

Pjer Emerik Obamejang


Nakon nemilog incidenta, Obamejang se sa suprugom i sinovima Kurtisom (11) i Pjerom (6) preselio u luksuzni hotel. Klub mu je ponudio i zaštitu 24 časa dnevno, ali je igrač odbio. Fudbaler iz Gabona angažovao je psihologa, kako bi pre svega dečaci lakše prevazišli traume koje su doživeli tokom pljačke.

Ovo nije prvi put da je pomenuta banda napala neku od javnih ličnosti u Španiji. Njihova meta bili su uglavnom bogati fudbaleri koji žive u Madridu, Barseloni, Malagi i Mursiji. Prethodno su opljačkani Karim Benzema, Ansu Fati, Samu Kastiljeho, Džon Gvideti, Đordi Alba, Đerar Pike i mnogi drugi. 

Bonus video