Autor: Informer.rs

11.09.2022.

08:10

Foto: Starsportphoto

Sport

ZAHUKTALI PAZARCI DOČEKUJU CRVENO-BELE U DERBIJU KOLA! Lider Novi Pazar juri čudo i protiv šampiona!

Biće to izuzetno težak duel za ekipu Miloša Milojevića, koja je pod imperativom pobede nakon dva uzastopna remija - protiv Partizana i TSC-a.

Domaćin je vezao sedam pobeda u domaćem šampionatu, a redom su padali Partizan, TSC, Radnički Niš, Napredak, Mladost iz Novog Sada, Spartak i Radnički Kragujevac. Pazarci nakon deset odigranih mečeva imaju 21 bod, jedan više od Crvene zvezde. Doduše, ekipa sa "Marakane" ima dva meča manje.

U Novi Pazar po tri boda

Mladi defanzivac Zvezde Strahinja Eraković poručuje da će se ekipa do nedelje oporaviti od poraza u Evropi od Monaka.

- Igrali smo dobro, ali već nas čekaju naredni izazovi. Okrećemo se utakmici u nedelju, koja je za nas jako važna. Idemo u Novi Pazar da osvojimo tri boda, što nam je jako bitno za nastavak sezone - ističe defanzivac crveno-belih.

Informer

 



S druge strane, kapiten Pazaraca Stefan Lončar ne želi da preti šampionu, ali nada se pozitivnom rezultatu. Podseća da je Zvezda u blagom padu forme, što se videlo u prethodnim mečevima.

- Sjajan je osećaj kada si prvi na tabeli. Sada dajemo 100 odsto sebe, a da imamo navijače protiv Zvezde, dali bismo 400 ili 500 odsto. Daćemo sve od sebe da izborimo povoljan rezultat, ali znamo da nam stiže šampion sa sjajnim individualcima. Možda su oni u blagom padu forme, pa ćemo se potruditi da to iskoristimo - poručuje Stefan Lončar.

SUPERLIGA 

11.kolo

Subota

Napredak – Radnički 1923 1:0 (1:0)
Kerkez 33

TSC – Kolubara 3:1 (1:0)
Mičevski 23, 64, 71 – Kadrić 88

Nedelja

17.00 Mladost Novi Sad - Spartak Subotica

17.00 Novi Pazar - Crvena zvezda 

19.00 Čukarički - Vojvodina

19.30 Partizan - Mladost Lučani 

Ponedeljak

16.00 Javor - Radnik Surdulica 

18.00 Voždovac- Radnički Niš 

Bonus video