Autor: Informer.rs

13.09.2022.

14:41

Foto: printscreen

Sport

LUD ČOVEK! ŠOKANTAN SNIMAK STIŽE IZ HRVATSKE! Pucao iz zolje, umalo pogodio fudbalere! (VIDEO)

Snima je kako navode od 11. septembra ove godine, a vidi se kako jedan od huligana na tribini ispaljuje rakeru iz oružja i to prema terenu, dok se pored njega čuje smeh.

Čovek je uzeo zolju, u koju je ubacio raketu za vatromet i "pucao" ka terenu dok su u blizini bili fudbaleri. Možda deluje kao šala, ali nije. Navodno policija već istražuje ovaj slučaj, a atentičnost snimka potvrdio je Vladimir Romić iz Fudbalskog saveza Hrvatske.

Prvi čovek Sokoca Ivica Perković kaže da zapisniku nije upisan opisani incident, dok pretpostavlja da se sve dogodilo ranije, odnosno da je snimak star.

- Incident se dogodio. Pokrenuli smo disciplinski postupak protiv domaćina kao organizatora utakmice, tražimo izjave delegata, sudija i predstavnika oba kluba, pa će disciplinski sudija odrediti kaznu - rekao je Romić za "24sata.hr".

Prvi čovek Plitvica Milan Jakovljević kaže  da se to nije dogodilo:

- Nije, nije to, to je nešto drugo. To je pre bilo, mislim. To je neki stari snimak, mislim. Ma ne bih ulazio u to. Ne znam, mislim da nije na ovoj. Ne bih komentarisao, to će onda ići daleko, a stvarno nema veze s vezom.

Zolja je lagani bacač raketa za uništavanje oklopnih vozila koji ispaljuje projektile od  64 milimetra. Može da probije 300 milimetara čvrstog čelika pri pravom uglu, a ako raketa ne pogodi metu od četiri do šest sekundi, sama eksplodira.

Bonus video