Autor: Informer.rs

13.09.2022.

15:55

Foto: Informer

Sport

NATHO NAVIJA ZA ORLOVE NA MUNDIJALU: Srbija može do polufinala!

Orlovi su na Mundijalu u grupi sa Brazilo, Švajcarskom i Kamerunom. U Partizanovom podkastu Naho je pričao o šansama pulena Dragana Stojkovića.

- Navijaću za Srbiju - oduševio je srpske navijače Natho u u Partizanovom podkastu.

Informer

 

- Biće velika borba za drugo mesto u grupi, ali je Srbija u prednosti u odnosu na Švajcarsku i Kameru. Ima bolje igrače. Jedna utakmica može sve da promenim, eventualna pobeda te lansira možda i na prvo mesto u grupi, omogućava lakšeg rivala u nokaut fazi i odmah si u četvrtfinalu.

Fubdaler crno-belih veruje u prolazak Serbije u nokaut fazu.

- Minimum koji očekujem od Srbije je da prođe grupu. Ne bih se iznenadio ako dođe do četvrtfinala, možda i blizu polufinala. Što se tiče osvajača, odavno nije bio veći broj ujednačenih selekcija. Ipak, čini mi se da će prvak sveta postati Argentina ili Brazil.
 

Mundijal u Kataru naši reprezentativci otvaraju 24. novembra protiv Brazila od 20 časova, 28. novembra protivnik Orlova biće Kamerun i to od 11 časova po našem vremenu, dok će poslednji meč u grupnoj fazi Srbija odigrati protiv Švajcarske 2. decembra od 20 časova.

Dve najbolje selekcije iz osam grupa prolaze u nokaut fazu, a grupa u kojoj su Piksijevi "orlovi" ukršta se sa H, u kojoj su Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja.

Bonus video