Autor: Informer.rs

14.09.2022.

14:29

Foto: Starsportphoto

Sport

NEMA FUDBALA U SRBIJI U SUBOTU! Ovo je razlog!

Tako će se mečevi Mozzart bet Superlige Srbije koji su planirani za subotu, odigrati dan ranije ili kasnije. A neki koji je trebalo da se igraju u nedelju su pomereni na ponedeljalk.

Duel Mladosti iz Lučana i TSC-a je po prvobitnom rasporedu planiran za subotu od 17.00 časova, a mečevi Voždovac – Čukarički i Vojvodina – Javor dva sata kasnije. Radnički je u Nišu u nedelju trebalo da dočeka Spartak od 17.00 časova, a Kolubara dva sata kasnije da ugosti Novi Pazar.

Informer

 

Ipak, svi oni su sada pomereni. Meč na Voždovcu počinje u nedelju od 13.00 časova, duel u Novom Sadu od 17.00 časova, dok je utakmica u Lučanima prebačena na termin u petak od 19.00 časova. Dueli u Lazarevcu i Nišu će se igrati u ponedeljak umesto u nedelju. Kolubara dočekuje Novi Pazar od 17.00, a Radnički će ugostiti Spartak od 19.00 časova.

Iz Mozzart bet Superlige nisu želeli da se upuštaju u detaljna obrazloženja osim da su dobili zahtev da se utakmice ne igraju u subotu, jer ni njima policija nije obrazlagala šta je uzrok ove vanredne mere.