Autor: Informer.rs

14.09.2022.

16:02

Foto:

Sport

NAVIJAČI U TRANSU! Prava BOMBA stiže među CRVENO-BELE! (FOTO)

Rešio je Olimpijakos da uzdrma fudbalsko tlo u finišu prelaznog roka. Pre samo desetak dana klub je predstavio Marsela kao bombastično pojačanje, ali to nije kraj sa poslovima u Pireju. Grčki mediji prenose da je danas na Karaiskakis stigao Hames Rodrigez te da će nekadašnji as Real Madrida do kraja dana potpisati ugovor sa crveno-belima! 

Rodrigez u Olimpijakos dolazi na pozajmicu iz Al Rajana. Kolumbijac je vezan ugovorom još dve godine sa katarskim klubom, po sezoni zarađuje 6.000.000 evra, ali bez obzira na to nije zadovoljan uslovima u klubu. Tokom leta bio je na pragu Boke Juniors, Botafoga, Galatasaraja i Valensije, ali su grčki crveno-beli izgleda bili najkonkretniji. 

Olimpijakos se obavezao da će plaćati 2.500.000 evra za Rodrigezovu godišnju platu, a Al Rajan pokriva ostatak. Očekuje se da Kolumbijac danas u Atini obavi lekarske preglede i potom stavi paraf na jednogodišnju pozajmicu. 

Informer

Hames Rodrigez je 2010. godine iz Banfilda stigao u Evropu. Tada je Porto argentinskom klubu platio 7.350.000 evra za Kolumbijca da bi ga tri godine kasnije prodali Monaku za 45.000.000 evra. Ipak, nakon jedne sezone i sjajnih igara na Svetskom prvenstvu u Brazilu Real Madrid je otkupio njegov ugovor za 75.000.000 evra, ali je Hames nikada nije snašao među Blankosima. 

Usledile su pozajmice u Bajern Minhenu, potom i selidba u Everton, a nakon jedne dobre sezone na Gudison Parku Hames Rodrigez je otišao put Katara. Al Rajan je za njegovu slobodu platio 8.000.000 evra. U dresu katarskog kluba odigrao je 15 utakmica, postigao pet golova i upisao sedam asistencija.