Autor: Informer.rs

14.09.2022.

18:19

Foto: Tanjug/AP

Sport

NOVI HULIGANSKI ISPAD U LIGI ŠAMPIONA... Treneru PORTA navijači KAMENOVALI ženu i decu!

Porto nije uspeo da upiše pobedu na svom terenu protiv Klub Briža. Belgijanci su na Dragau bili vrlo ubedlji i slavili sa 4:0, a malo je falilo da neko za loš rezultat plati glavom. I to bukvalno...

Naime, grupa "navijača" Porta je posle meča čekala automobil u kom se nalazila porodica trenera Serža Konseisaa. U tom momentu su se u putničkom vozilu nalazila deca portugalskog stručnjaka, odnosno dva sina i njegova žena. 

Detalji sramnog događaja još uvek nisu poznati, a iz Porta su se oglasili i osudili napad navijača na porodicu svog trenera. U saopštenju, portugalski velikan poziva vlasti da što pre identifikuje i uhapsi počinioce ovog monstruoznog dela. 

Informer

- Porto osuđuje napad na porodično vozilo Serža Konseisaoa ispred stadiona. FK Porto takođe žali zbog nedostatka zaštite i zahteva da se počinioci ovog divljačkog čina brzo identifikuju i pozovu na odgovornost - navodi se u saopštenju Porta.

Nakon prva dva kola u Ligi šampiona Porto zauzima poslednje mesto u grupi B, bez bodova. Zmajevi su primili šest, a postigli samo jedan pogodak u dosadašnjem delu elitnog međunarodnoj takmičenja.