Autor: Informer.rs

19.09.2022.

08:22

Foto: Starsportphoto

Sport

ČEKA SE PIKSI, DA LI ĆE JOVIĆ IGRATI ZA SRBIJU? Trener Fiorentine otkrio zašto je Srbin ostao na klupi!

Kako su mediji na Apeninima "otkrili" razlog Jovićevog propuštanja meča protiv Verone je taj što je u drugom poluvremenu odbio da uđe u igru.

Ipak, na konferenciji za medije nakon utakmice, otkrivena je i druga strana priče. Srpski golgeter se "nije osećao najbolje", pa je zbog toga Italijano u igru ipak poslao Artura Kabrala.

Posle meča se na konferenciji umesto Italijana pojavio njegov pomoćnik Danijel Nikolini, kojeg su upitali i o tome zašto Jović nije igrao.

- Izbor Kuamea je jednostavan. Verona igra čovek na čoveka, bile su nam potrebne određene karakteristike u napadu. Izbor je diktiran ovim. Luka je dobio udarac u Istanbulu, pokušao je ali nije bio na 100 odsto, rekao nam je da nije baš dobro, pa smo radije stavili Kabrala. Nisam primetio da li se zagrevao - rekao je pomoćnik Fiorentine.

Informer

 

Danas počinju pripreme A tima reprezentacije Srbije za predstojeće dve, ujedno i poslednje utakmice u Ligi nacija u ovom ciklusu koje će najbolji tim naše zemlje odigrati u Beogradu 24. septembra protiv Švedske na stadionu „Rajko Mitić” od 20 sati i 45 minuta, , odnosno protiv Norveške u Oslu tri dana kasnije!

U podne će se oglasiti selektor reprezentacije Dragan Stojković Piksi, gde će govoriti o aktuelnim temama, a očekuje se da tada otkrije i da li će Jović biti u timu za predstojeće izazove!

Srbin je od dolaska u Firencu upisao 10 nastupa, ali je na terenu ukupno proveo tek 559 minuta. Postigao je samo jedan gol, a pitanje je i koliko će ubuduće Italijano biti spreman da se osloni na Jovića posle neulaska u igru protiv Verone.

Bonus video