Autor: Informer.rs

20.09.2022.

08:43

Foto: Starsportphoto©

Sport

FILMSKA PRIČA SRPSKOG ŠTOPERA! Iz Lučana krenuo u ŠPANIJU, a završio u Južnoj Americi!

Činilo se da je dolazak Nemanje Mićevića u Sporting iz Hihona gotova stvar, ali se transfer srpskog štopera u Sengudu izjalovio u poslednjim momentima. Ipak, nekadašnji defanzivac Mladosti iz Lučana nije mnogo čekao na novu ponudu i u ovom momentu se bori za svoj ugovor u Argentini. 

Kako prenose južnoamerički mediji, Nemanja Mićević nazali se na "probi" u Atletiko Tanjaresu, velikanu iz Kordobe. Reč je o argentinskom prvoligašu koji je trenutno 23. na tabeli, a u klubu se nadaju da bi dolazak srpskog štopera mogao značajno da im pomogne u borbi za što bolje rezultate. 

Informer

Atletiko Tanjares već mesecima traga za pojačanjem u srcu odbrane, a kako na domaćem tržištu nisu pronašli adekvatno rešenje okrenuli su se inostranstvu. Argentina, inače, nije poznata kao zemlja koja "uvozi" mnogo fudbalera, ali bi Nemanja Mićević iznenada mogao da dobije šansu u Kordobi. 

Srpski defanzivac je rođen u Užicu, ali je prve fudbalske korake napraio u OFK Beogradu pre nego što je prešao u Partizan. U Humskoj nikada nije dobio pravu priliku te se 2017. godine preselio u Mladost iz Lučana. Sjajnim partijama u Dragačevu Mićević je stekao status mladog reprezentativca Srbije, a potom je debitovao i u A selekciji tokom turneeje po Karibima.