Autor: Informer.rs

20.09.2022.

15:21

Foto: Starsportphoto©

Sport

PLJUŠTE OTKAZI U SUPERLIGI! Spartak ostao BEZ TRENERA nakon užasne serije!

Nastavlja se "seča trenera" u Superligi Srbije. U ponedeljak je bez posla ostao Aleksandar Linta, a danas je Spartak iz Subotice raskinuo saradnju sa trenerom Slavkom Petrovićem. Iskusni stručnjak napušta sever Vojvodine nakon četiri uzastopna poraza. 

- Petrović je preuzeo ekipu u teškom momentu i uspeo da ostvari opstanak prošle sezone što nam je tada bio prioritet. Novo prvenstvo smo počeli dobro, ali na nekoliko utakmica sreća nam baš i nije bila naklonjena. Usledila je kriza koju smo pokušavali prevazići, ali se neke kockice nisu najbolje složile i usledio je sporazumni rastanak - rekao je predsednik Spartaka Nikola Simović. 

Informer

Osvrnuo se prvi čovek Golubova i na sve što je klub prošao sa trenerom Petrovićem, a potom se zahvalio iskusnom stručnjaku koji se sa Spartakom rastaje u prijateljskim odnosima. 

- Veoma smo bili zadovoljni radom šefa Petrovića. Pokazao je profesionalizam i posvećenost. Odličan je trener i izuzetan čovek. Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio za naš klub. Rastajemo se u prijateljskim odnosima i želimo sve najbolje u daljoj karijer - podvukao je prvi čovek Spartaka. 

Iz kluba naglašavaju da će ime novog trenera biti poznato već u sredu.