Autor: Informer.rs

29.09.2022.

09:38

Foto: apphoto

Sport

KRISTIJANO RONALDO U OZBILJNIM PROBLEMIMA! Portugalac potražio pomoć psihologa!

Portugalac nije u prvom planu Mančester junajteda, koji je pokušavao da napusti, ali ga nijedan klub nije želeo ili nije mogao da plati.

To nije sve, u nacionalnom timu da više ne vide kao kapetana i vođu. Zbog svega toga je navodno Kristijano Ronaldopotražiti pomoć poznatog psihologa iz Kanade, Džordana Petersona, koji je odradio seanu u Ronaldovoj vili, prenose špaanska "Marka". 

- Ronaldo ima mnogo životnih problema u poslednjih nekoliko meseci. Rekao mi je da mu je prijatelj poslao moje video snimke, sve ih je pogledao i odlučio da pročita jednu od mojih knjiga. Misli da mu je pomogla, pa je želeo da razgovaramo - rekao je pomenuti psiholog  u emisiji kod popularnog britanskog voditelja Pirsa Morgana.

Informer

 

- Došao sam do njegove kuće, pokazao mi je svoju opremu, a onda smo oko dva sata razgovarali. Pričali smo uglavnom o preprekama sa kojima se suočava i svemu što želi u budućnosti.

Ronaldo je inače ponovo napravio skandal i zgrozio pre svega zemljake. Napravio je Kristijano Ronaldo isti skandal kao u Beogradu! Kada je Portugal 27. marta 2021. godine igrao u Beogradu frustriran zbog odluke sudija da ne priznaju gol u poslednjim momentima utakmice, izašao je sa meča pre kraja i bacio kapitensku traku na zemlju. 

Informer

Kristijano Ronaldo u velikom problemu

Španci su u Bragi golom Alvara Morate u 88. minutu pobedili sa 1:0. Bio je Portugalcima dovoljan i bod za prolazak dalje, ali nisu ga osvojili! To je žestoko iznerviralo Kristijana, koji je po završetku meča, kao i u Beogradu, bacio svoju kapitensku traku!

Bonus video