Autor: Informer.rs

04.10.2022.

07:53

Foto: Starsportphoto

Sport

ITALIJA BRUJI O STANKOVIĆU! Poznati detalji, evo šta Sampdorija nudi Srbinu!

Poznati novinar Đanluka Di Marcio kaže da je Sampdorija opasno zagrizla za bivšeg trenera Crvene zvezde, pošto je otpustila svog dosadašnjeg trenera posle poraza od Monce (3:0).

Sampdorija juri Stankovića

Ne gube vreme čelnici luba iz Đenove, odmah su okrenuli ka Srbinu, koji iza sebe ima dve osvojene duple krune. Informaciju je potvrdio i Alfredo Pedula, novinar Gazete. Njih dvojica tvrde da su i kontakti uspostavljeni, ali i da postoje i rezervna rešenja. Navodno je Srbinu ponuđen ugovor do kraja sezone uz opciju produžetka na još godinu dana, a pojedini mediji tvrde da je u opticaju i ozbiljan novčani bonus ukoliko Stanković sačuva Sampdoriju u Seriji A.

Ipak, Di Marcio kaže da Sampdorija alternative u vidu Danijelea De Rosija i Aurelija Andreacolija, ali da je primarno da ubede srpskog stručnjaka. 

Informer

Dejan Stanković

Stanković je proveo skoro tri sezone u Crvenoj zvezdi, a uspeo je da osvoji dve duple krune, dok je i u Ligi Evrope imao veoma dobre partije protiv Milana i Glazgova, gde su nijanse odlučivale.

Ako se nekadašnji fudbaler Intera prihvati posla, biće to njegov prvi trenerski angažman u Italiji. Imće težak zadatak, tim je zakucan za dno tabele u italijanskoj eliti, pa će morati da ga sačuva u eliti. Sampdorija ima amo dva od moguća 24 boda na startu sezone. Ima šest poraza, dva nerešena rezultata i nijednu pobedu. 

Bonus video