Autor: Informer.rs

04.10.2022.

12:10

Foto: Starsportphoto

Sport

ODLUČENO JE! Belgijanac sudi Zvezdi, Španac Partizanu u Kelnu!

Lorens Viser je jedanod najboljih mladih sudija iz Belgije, a nedavno je veoma dobro vodio duel u Ligi Nacija između Švedske i Srbije (0:1), kao i duel između Barselone i Plzenja u Ligi šampiona.

Ovaj 32-godišnji arbitar sa FIFA znakom od 2017. godine nije sudio srpskim klubovima u evrokupovima.

Njemu će asistirati Rien Vanizere i Tiboa Nijsen, doć će Kevin Van Dame biti četvrti arbitar.

Zvezda posle dva kola ima dva poraza, pa mora u četvrtak za slavi na Marakani.

- Približavamo  se cilju prema kom idemo, iako je ovo samo jedan korak. U četvrtak nas očekuje nešto drugo, ali ovo je pokazatelj šta nam treba. Najviše mi se svideo momenat kada Borjan u završnici odbrani zicer i svi skoče, to je dokaz da smo tim i to želim u svakoj utakmici - izjavio Milojević.

Informer

 

Partizan u četvrtak gostuje Kelnu u okviru trećeg kola grupe "D" Lige konferencija. Pravdu će deliti Španac De Burgos Bengočeu sa pomoćnicima Robertom del Palomarom i Ikerom de Fransiskom.

Bengočeu smo gledali pre tri dana u Sevilji gde je Atletiko Madrid pobedio domaćina 2:0. Ove sezone je vodio četiri meča u Evropi, ali nikad našim klubovima.

- Zadovoljan sam kako smo odradili posao protiv Vojvodine, ali momci to moraju što pre da zaborave, jer nas očekuje utakmica u četvrtak protiv Kelna i novo dokazivanje. Očekujem totalno drugačiju utakmicu - rekao je Petrić nakon trijumfa u derbiju Superlige (4:1).

Bonus video