Autor: Informer.rs

05.10.2022.

11:35

Foto:

Sport

ROBINJO NIJE U ZATVORU, IGRA FUDBAL NA PLAŽI! Italijani pobesneli, traže od Brazila da izruči fudbalera!

Italija je od Brazila zatražila da izruči nekadašnjeg reprezentativca i bivšeg fudbalera Santosa, Real Madrida, Mančester sitija i Milana Robinja. 

Robinjo  je osuđen na devetogodišnju kaznu zatvora zbog silov**a koje je počinio 2013. godine i poslednju moguću žalbu na sudu izgubio je u januaru. Sada je u Brazilu, nije došao da odsluži devet godina zatvora, pa su Italijani morali da traže izručenje. 

Informer

 


Nedavno je Robinjo viđen na plaži u Brazilu kako igra fudbal, javio se da podrži Žaira Bolsonara na izborima, ali uskoro se očekuje da bude prebačen u Italiju gde bi bio zatvoren pošto mu je odbijena molba da zatvorsku kaznu izdrži u Brazilu.

Silovanje se desilo u januaru 2013. godine u jednom noćnom klubu u Milanu. Robinjo je  sa pet prijatelja ponudio piće jednoj Albanki, koja se na kraju  onesvestila, nakon čega su je oni odveli na drugu lokaciju na kojoj su "imali višestuke seksu**ne odnose sa njom".

Brazilac je priznao da je sa ženom imao seksu**ne odnose, ali je tvrdio da ona nije bila silovana. Ipak u istrazi je utvrđeno da je Albanka bila potpuno nesvesna dok su Robinjo i njegovi drugovi imali odnos sa njom.