Autor: Informer.rs

06.10.2022.

18:30

Foto:

Sport

SRBINU SE DRMA KLUPA! Uprava Dinama poslala JASNU PORUKU Jokanoviću!

Moskovljani beleže loše rezultate pod njegovom komandom, međutim, prema pisanjima ruskih medija, Srbin ne mora da brine za posao.

Slaviša Jokanović je imao dosta peripetija u prethodnoj trenerskoj karijeri. Sa Votfordom i Fulamom je iz Čempionšipa ulazio u Premijer ligu, ali se nije dugo zadržavao u ovim klubovima. Kasnije je dobio šansu i u Šefild junajtedu, ali ni tamo nije bio preterano dobar, da bi se sada oprobao u Rusiji.

Otišao je u Dinamo iz Moskve, ali ni tamo mu baš ne cvetaju ruže. Jokanović je na prvih 11 utakmcia uspeo da osvoji 16 bodova, što mu je bilo dovoljno tek za 8. mesto u Premijer ligi, koje se ne meri baš sa ambicijama ovog kluba. No ipak, iz Rusije tvrde da on ne mora da brine za posao.

AKO NASTAVI OVAKO, OTKAZ MU NE GINE

- Slaviša je imao sastanak sa čelnicima Dinama. Rečeno mu je da mu neće dobiti otkaz, te da ima njihovo poverenje i da na miru radi i popravi trenutnu situaciju. Međutim, jasno je i samom Jokanoviću da ukoliko nastavi s lošim rezultatima, otkaz mu ne gine - navode iz ruskog "RB Sporta".

Jokanović je tokom karijere vodio Partizan, Muangtong junajted, Levski iz Sofije, Erkules, Votford, Makabi Tel Aviv, Fulam, Al Garafu i Šefild junajted.