Autor: Informer.rs

08.10.2022.

20:12

Foto: Tanjug/AP

Sport

BRUKA I SRAMOTA! BRUTALNO VREĐANJE, RAZAPINJU VLAHOVIĆA! Navijači Juventusa posle Milana ne biraju reči! (FOTO)

Srpski fudbaleri Filip Kostić i Dušan Vlahović imali su utakmicu za zaborav, pa su se sramno našli na udaru navijača, istih onih koji su ih pre samo nekoliko dana dizali u nebesa.

Kostić je bio nevidljiv i izašao je u 56. minutu, dok je Vlahović bio bez ikakvog napadačkog učinka, ali je i poklonio kontru kod drugog gola "rosonera".

Informer

Posle utakmice, navijači Stare dame na društvenim mrežama, kao po običaju nisu štedeli srpske reoprezentativce, posebno Dušana Vlahovića. Jedan od njih je našeg asa nazvao i "magarcem". Postao je tako srpski as dežurni krivac za sve u očima navijača Juventusa koji "Staru damu", sudeći po ponašanju, prate samo iz fotelje. Jer, da su malo upućeniji, bilo bi im jasnije koliko se taj čovek bori za Juve od prvog dana, gine za svaku loptu, nervira posle promašaja... Svakako nije zaslužio ovako sramne uvrede.

Sa druge strane navijači Milana su se Srbinu zahvaljivali na "sjajnoj asistenciji":

Bilo je, naravno, i onih objektivnih Italijana koji vole fudbal i Juve, a koji su konstatovali da "Vlahović nije loš fudbaler, samo ima klovna za trenera".

U igri crno-belih zaista ništa funkcionisalo i na kraju su doživeli zasluženi poraz, dok je Milan trijumfalno završio meč rezultatom 2:0.