Autor: Informer.rs

10.10.2022.

06:55

Foto: printscreen

Sport

JOVELJIĆ UNIŠTAVA GOLMANE! Srpska gol mašina dominira u Americi! (VIDEO)

Nekadašnji napadač Crvene zvezde postigao je 11. gol u sezoni, na gostovanju u Hjustona, njegov tim  je pobedio sa 3:1, a Srbin je postigao treći.

- Velika je čast biti izabran za najboljeg igrača godine od strane neverovatnih navijača Galaksija. Stvarno cenim to, ali posao još nije gotov! Idemo zajedno da donesemo još jedan trofej tamo gde pripada - poručio je navijačima Joveljić pre nekoliko dana. 

Jovetić je u igru opet ušao sa klupe, u 66. minutu umesto Meksikanca Havijera Ernandeza Čičarita. Samo tri minuta mu je bilo potrebno da zatrese mrežu. Srpski napadač je na 32 utakmice postigao 11 golova.

Inače, nije na odmet istaći da je više od polovine mečeva ulazio u igru uglavnom sa klupe. Prvi napadač bio je poznati Meksikanac, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i Reala, Ernandez Čičarito, prvo strelac tima sa 18 pogodaka.

Naredne nedelje igraju se po tri meča prve runde u obe konferencije, dok su Los Anđeles i Filadelfija kao pobednici izborili direktan plasman u polufinale. Srpski as i njegova ekipa u dobroj formi dočekuje ključni deo šampionata.

Bonus video