11.10.2022.

15:51

Foto: ap photo

Sport

SERGEJ CEPA MREŽE, KAPITEN MU SE POKLONIO! "Magija Serđa, on je kao Kevin de Brujne"

Lacio je na gostovanju savladao Fiorentinu sa 4:0 u devetom kolu Serije A, a srpski fudbaler upisao je dve asistencije, jednu za gol Imobilea u sudijskoj nadoknadi.

- Gol je došao zahvaljujući magiji Serđa (Milinković-Savić). Lopta je bila savršena, trebalo je samo da je ubacim u mrežu. Koji je njegov potencijal? On je na nivou Kevina de Brujnea -  izjavio je Imobile, a preneli italijanski mediji.

Sergej Milinković-Savić odigrao je ove sezone 12 utakmica za Lacio i postigao četiri gola, uz sedam asistencija.

Informer

 



Posle pomenutog meča mediji u Italiji su odmah objavili da će Sergej Milinković Savić već od januara biti novi fudbaler Juventusa.

"Gazeta delo Sport" tvrdi Juventus ozbiljno kreće u napad na srpskog reprezentativca i vezistu Lacija već u januaru - "Napad na Milinković-Savića: Juve želi da ga ima u januaru", piše Gazeta.

- Projekat ove ambiciozne operacije rezultat je sastanka čelnika Juventusa posle poraza od Milana i saradnici Andree Anjelija će već u januaru pokušati da dovedu Sergeja - otkriva "Gazeta".

Ukoliko Sergej dođe u Juve, tamo će ga čekati saigrači iz reprezentacije Dušan Vlahović i Filip Kostić. Klub iz Torina je prošlog januara za nešto više od 80.000.000 evra pazario Dušana Vlahovića, potom je letos izdvojio 13.000.000 za Filipa Kostića, a sada će po svemu sudeći opet će zbog Srbina zavući ruku u kasu. Sergejeva cena navodno je iznosi 60.000.000 evra, ali će ga Juve teško dobiti za manje od 80.000.000 posebno ako zablista u Kataru.

Bonus video