Autor: Informer.rs

14.10.2022.

13:00

Foto: AP/Photo, Insider / Srđan Stevanović

Sport

VLAHOVIĆ NIJE ISTI OD DOLASKA U JUVENTUS! Piksi ZABRINUT zbog SRPSKOG napadača!

Nadali su se svi da će dolazak Dušana Vlahovića u Juventus biti korak napred u karijeri srpskog napadača, ali se nekadašnji golgeter Fiorentine utopio u sivilo Stare dame. To je razlog za brigu svih u Torinu, a da se nešto promenilo primetio je i selektor naše reprezentacije Dragan Stojković Piksi. 

- Ne brinem se, samo mi je potrebno da bude u formi. Uvek je davao golove i nastaviće to da radi. Svi vide da Vlahović nije isti u Juventusu, ali to nije moj problem. Od Dušana se očekuje mnogo posebno u klubu kakav je Juventus. Pritisak je visok, posebno za napadače. Ipak, njegov kvalitet ne može da se dovodi u pitanje, on je vrhunski igrač. Razgovarali smo kada je bio u reprezentaciji, ali ako vas zanima o čemu pitajte njega - rekao je Dragan Stojković Piksi za "Gazetu". 

Informer

Još jedan od srpskih reprezentativaca je tokom leta stigao u Juventus. Reč je o Filipu Kostiću koji je u Seriju A došao sa statusom jednog od najbolji ofanzivnih bekova sveta iz Ajntrahta. 

- Filipu je potrebno vreme da se adaptira na ligu kao što je Serija A. Ako se rezultati Juventusa poboljšaju ljudi će ga drugačije doživljavati. Masimilijano Alegri je pametan i siguran sam da će pronaći rešenje da preokrene stvari - ističe selektor Srbije. 

I dok se Vlahović i Kostić muče sa formom Sergej Milinković-Savić briljira u Seriji A! Vezista Lacija jedan je od najboljih fudbalera Evrope u ovom momentu, a oko njega se podigla velika prašina budući da klubovi "obleću" oko Olimpika zbog SMS-a. 

Informer

- Sergej je igrač kakav nedostaje Juventusu. On bi bio odličan za Bjankonere, ali ja sam trener, a ne direktor. Milinković-Savić je vrhunski igrač i uvek će igrati za Srbiju bez obzira u kom klubu nastupa - podvukao je Piksi.